خبرگزاري آريا- سرپرست گروه رومي گفت: خوب است که مسوولان اجراي کنسرت در شهرستانها را فعال کنند و از سويي شهرستانها هم کمي با دست باز مجوز دهند تا گروهها در نقاط مختلف برنامه اجرا کنند و تنها در تهران نباشند. اين گونه درآمد بيشتري نصيب گروهها ميشود و کارشان رونق خواهد گرفت.
به گزارش خبرگزاري آريا به نقل از پايگاه اطلاعرساني موسيقي ايران، پدرام درخشاني آهنگساز و سرپرست گروه موسيقي "رومي" اظهار کرد: گروههاي موسيقي اگر منسجم باشند و بر اساس انسجام شکل گيرند ديگر از هم نخواهند پاشيد. مثلا همين گروه "رومي" که خودم سرپرستي آن را بر عهده دارم، از سال 81 فعال است و تا کنون خوب فعاليت کرده است.
وي افزود: برخي از گروهها براي اجراي يک کنسرت تشکيل ميشوند و مثلا يک خواننده وقتي ميخواهد کنسرت دهد گروهي از نوازندگان را دور هم جمع ميکند و پس از کنسرت گروه از ميان ميرود. در واقع اين گروهها برنامه بلندمدت ندارند.
مشکل ديگر گروههاي موسيقي به اعتقاد درخشاني، اشتراک در نوازندگان است که وي در اين باره اظهار کرد: تعداد نوازندگان در تهران کم است و معمولا نوازندگان در چندين گروه ميزنند تا درآمدي داشته باشند و همين سبب ميشود هم کيفيت کار پايين آيد و هم از سويي ديگر گروه به معناي واقعي نداشته باشيم.
اين نوازنده در ادامه به درآمد نداشتن گروههاي موسيقي اشاره کرد و گفت: هزينه اجراي کنسرت و توليد آلبوم گران است و سرپرست معمولا نميتواند يک گروه را تنها براي خود نگه دارد. من به عنوان سرپرست يک گروه ترجيح ميدهم که نوازندههايم تنها براي من بنوازند اما شرايط اجازه نميدهد و من هم توان اين کار را ندارم.
وي تصريح کرد: خوب است که مسوولان اجراي کنسرت در شهرستانها را فعال کنند و از سويي شهرستانها هم کمي با دست باز مجوز دهند تا گروهها در نقاط مختلف برنامه اجرا کنند و تنها در تهران نباشند. اين گونه درآمد بيشتري نصيب گروهها ميشود و کارشان رونق خواهد گرفت.
درخشاني با طرح اين سوال که "چرا از فوتبال حمايت ميشود و از موسيقي نه؟"، از مسوولان و متوليان فرهنگ خواست همان گونه که سازمان تربيتبدني به حمايت از تيمهاي فوتبال ميآيد، گروههاي حرفهاي موسيقي را شناسايي و حمايت کند.
اين آهنگساز ضمن تاکيد بر اجراي چرخشي در استانهاي مختلف کشور، اظهار کرد: با اين کار، گروههاي موسيقي در طول سال برنامه و تمرين خواهند داشت.
وي در بخش ديگري از صحبتهاي خود به تبليغات در سينما نيز اشاره کرد و گفت: تا کنون ديدهايد که از اجراي خوب يک گروه در صدا و سيما بگويند يا عملکرد يک گروه را نقد و بررسي کنند؟ در حالي که درباره سينما اين اتفاق مدام ميافتد و همين تبليغات سبب رونق سينما ميشود.
سرپرست گروه "رومي" همچنين درباره ارتباط ميان اعضاي يک گروه، بر عملکرد و رفتار رهبر يا سرپرست گروه تاکيد کرد و افزود: براي تشکيل يک تيم از هر نوعي؛ ورزشي، هنري، علمي و ... بايد رهبر يا سرپرست بداند چه کساني را در کنار هم بگذارد و با هر يک چه رفتاري داشته باشد. هنرمندان در يک گروه ممکن است با هم اختلاف نظر داشته باشند اما اين سرپرست است که بايد جلوي اين مشکلات را بگيرد.