پاسخ به:ورزشی
یک شنبه 18 اردیبهشت 1390 7:10 PMقلعه نويي درگفتگو با آريا:با اقتدار در آسيا صعود مي کنيم
خبرگزاري آريا-سرمربي سپاهان گفت:هر چند موفقيت در ليگ برتر از اهميت زيادي برخورداراست ولي مصمم هستيم که در باشگاه هاي آسيا نيز بهترين نتايج را بگيريم.
امير قلعه نويي،سرمربي تيم فوتبال سپاهان،تصريح کرد:از زماني که به ليگ باشگاه هاي آسيا راه پيدا کرديم تصميم گرفتم که نماينده مقتدري براي فوتبال کشور باشيم براي همين مي خواهيم با اقتدار حريفان را مغلوب کرده و به عنوان سرگروه به مرحله بعدي صعود کنيم و با شناختي که از بازيکنان تيم دارم حتما به اين مهم خواهيم رسيد ولي بايد تمرينات خود را منظم دنبال کرده و با انگيزه و روحيه بالا مقابل حريفان قرار بگيريم چون سپاهان امروز تبديل به تيمي بين شناخته شده در آسيا شده است و بايد در حد انتظار ظاهر شود و فقط کافي است که تمرکز خود را حفظ کنيم.
قلعه نويي به آرياافزود:در سپاهان به گونه اي برنامه ريزي و تمرينات را طاحي کرده ام که هميشه بازي هجومي را در دستور کار خود داشته باشيم چون اعتقاد دارم با انجام بازي هجومي بهتر به نتيجه خواهيم رسيد و هواداران نيز از تيم رضايت خواهند داشت ولي در هر صورت به آينده سپاهان اميد زيادي دارم و حتما در ليگ برتر و باشگاه هاي آرسيا تا انتها با قدرت مبارزه خواهيم کرد.
کد خبر: 201105