عضو کميسيون آموزش و تحقيقات مجلس با اشاره به تاييد مصوبات از سوي رهبري معظم ؛
دولت چارهاي جز تشکيل وزارت ورزش و جوانان ندارد
بزرگنمایی:
خبرگزاري آريا- امير طاهرخاني با تاکيد بر ضرورت توجه دولت به مصوبه قانوني مجلس در خصوص تشکيل وزارت ورزش و جوانان ، خاطر نشان ساخت: مقام معظم رهبري بارها حمايت خود از مصوبات مجلس را اعلام کردهاند.
به گزارش خبرگزاري آريا به نقل از خانه ملت،طاهرخاني در تشريح تذکر کتبي خود به رييس جمهور مبني بر تسريع در معرفي وزير ورزش و جوانان، گفت: تشکيل وزارت ورزش و جوانان مصوبه مجلس و قانون است و توسط شوراي نگهبان نيز تاييد شده، بنابراين بايد هرچه سريعتر اجرا شود چراکه هرگونه هزينه در اين خصوص از جهت شرعي و قانوني ايراد دارد و مسولان تربيت بدني نميتوانند اعتبارات مربوط به ورزش را بدون تشکيل وزارت ورزش هزينه کنند.
نماينده مردم تاکستان در مجلس با بيان اينکه از مهلت قانوني دولت براي تشکيل وزارت ورزش گذشته است، افزود: رييس جمهور بايد وزير ورزش و جوانان را معرفي کند زيرا سازمان تربيت بدني در حال حاضر بلاتکليف است و با توجه به اينکه مسائل جوانان و ورزش تحت الشعاع اين موضوع قرار گرفته و حالت سکون و رکودي در سازمان تربيت بدني وجود دارد، رييس جمهور بايد از اين مصوبه مجلس تمکين کند و با تشکيل وزارت ورزش و جوانان و معرفي وزير مربوطه شاهد تحولي در امر ورزش و جوانان باشيم.
وي با ابراز بياطلاعي از دلايل تاخير رييس جمهور در تشکيل اين وزارتخانه، درخصوص نامه ريس جمهور به مقام معظم رهبري درباره تشکيل اين وزارتخانه اظهار کرد: رئيس جمهور نامهاي به مقام معظم رهبري نوشتند تا ايشان تعيين تکليف کنند در حاليکه رهبري معتقدند مصوبات مجلس مورد تاييد است و در جاهاي مختلف حمايت خود از مصوبات مجلس را اعلام ميکنند.
عضو کميسيون آموزش و تحقيقات مجلس اضافه کرد: دولت چارهاي جز تشکيل وزارت ورزش و جوانان ندارد و نميتواند از اينکار سر باز بزند مگر اينکه مقام معظم رهبري به مجلس دستوري بدهد که مجلس تبعيت ميکند اما صحيح نيست براي هر قانوني چنين کاري بشود؛ با اين حال هر فرمان و دستور و ارائه طريقي که رهبري معظم بگويند، لازمالاجراست؛ ضمن اينکه اين مصوبه قانون است و تحول ورزش ميتواند تغييرات بزرگي را ايجاد کند.
وي درخصوص ادعاي رييس جمهور مبني بر وجود ابهامات قانوني براي تشکيل اين وزارتخانه گفت: ابهامات قانوني آن را بايد مجلس تشخيص ميداد و اگر براي دولت ابهامي وجود دارد، بايد در اين سه ماه که از مصوبه مجلس ميگذشت تلاش ميکرد تا ابهامات را رفع کند هر چند ما معتقديم ابهامي در اين خصوص وجود ندارد و اين ابهامات مربوط به ديدگاه آقاي رييس جمهور است.