۱۷ ارديبهشت ۱۳۹۰ (۱۰:۶ق.ظ)
سرپرست اداره كل ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري خراسان رضوي گفت: توسعه گردشگري فرهنگي موجب پايدار ماندن ميراث فرهنگي، هنرها، سنت ها و آداب و رسوم ملل مي‏شود.

به گزارش موج، مجتبي رجايي در حاشيه مراسم تقدير از خادمان گردشگري با بيان اين مطلب افزود: توسعه گردشگري فرهنگي علاوه بر حفظ کيفيت منابع فرهنگي و آماده سازي آنها براي استفاده مداوم گردشگران، شاهد يک سيستم خودکار در حفاظت از منابع فرهنگي خواهيم بود که مديريت آن مي‏تواند در دست بخش خصوصي و يا دولتي باشد.
وي ضمن اشاره به اين كه شاهنامه خواني در خراسان رضوي يک جاذبه فرهنگي است، افزود: اين هنر بايد از نسلي به نسل بعد منتقل شود و همين امر باعث حفظ اين منبع فرهنگي خواهد بود.
سرپرست اداره كل ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري خراسان رضوي اظهار داشت: شاهنامه خواني خود يک جاذبه فرهنگي است كه ضمن جذب گردشگر، باعث هدفدار شدن هنر شاهنامه خواني و اجراي آن مي‏شود.
مجتبي رجايي تصريح كرد: توسعه و افزايش جاذبه‏هاي هاي فرهنگي باعث احياي غرور فرهنگي و ملي خواهد بود و به نوعي اعتماد به نفس فرهنگي را در جامعه تزريق مي‏کند.
وي در انتها يادآور شد: سال گذشته همزمان با 25 ارديبهشت ماه روز ملي بزرگداشت فردوسي، هنر شاهنامه خواني و نقالي در فهرست آثار معنوي كشور به ثبت رسيد.