چهارشنبه 14 ارديبهشت 1390 - 12:43:41 ب.ظ
نظرات شما ارسال به دیگران چاپ بدون عکس چاپ با عکس
 

پرتغال 78 ميليارد يورو وام مي گيرد

بزرگنمایی:  

خبرگزاري آريا-  مذاکرات ميان مقامات کميسيون اروپا و صندوق بين المللي پول با دولت پرتغال بر سر شرايط و ميزان وام به اين کشور پايان يافته است.
به گزارش سرويس اقتصادي آريا،  به گفته ژوزه سوکراتس، نخست وزير اين کشور، در مذاکراتي که از روز دوشنبه در ليسبون، پايتخت پرتغال برگزار شد، پرتغال به زودي 78 ميليارد يورو به عنوان وام دريافت خواهد کرد.
بر اساس اين گزارش، ژوزه سوکراتس، نخست وزير پرتغال با تاکيد بر اينکه هيچ کمک مالي بدون سختگيري از سوي وام دهنده ها نيست، گفت:“دولت به توافق مهمي دست يافته است که منافع پرتغال را تامين مي کند. ما در برهه اي زندگي مي کنيم که لازمۀ خروج از آن تلاش و کار بيشتر است اما با توجه به تمام شرايط کمک هاي خارجي و پس از انچه که رسانه ها در مورد اين وام منتشر کرده اند، نخستين وظيفۀ من اطمينان دادن به مردم پرتغال در مورد استفاده از اين وام براي بهبود وضعيت موجود است.”
اين در حالي است که، اين وام به دولت پرتغال اجازه مي دهد کسري 9 درصدي بودجۀ خود را تا سال 2013 به 3 درصد کاهش دهد.
دولت پرتغال براي کاهش کسري بودجۀ خود همچنين از سال گذشته برنامۀ رياضت اقتصادي در اين کشور را به اجرا گذاشته است که به موجب آن هزينه هاي بسياري از بخش هاي دولتي و حقوق کارکنان اين بخش ها کاهش يافته است.
دولت پرتغال مبلغ تا اواسط ماه ژوئن بايد مبلغ 5 ميليارد يورو از اين ميزان بدهي را به وام دهندگان برگرداند.
نخست وزير پرتغال روز هفتم ماه آوريل رسما از صندوق بين المللي پول و کميسيون اروپا درخواست وام کرد. وي تا زمان انتخابات پارلمان اين کشور که در تاريخ پنجم ژوئن برگزار خواهد شد هدايت دولت را به عهده دارد.
 

کد خبر: 201105