آزار و اذيت شنوندگان برنامه هاي راديو عربي برون مرزي در بحرين

بزرگنمایی:  

خبرگزاري آريا- شنوندگان برنامه‌هاي راديو عربي برون مرزي صدا و سيما در بحرين مورد آزار و اذيت نيروهاي دولتي اين کشور قرارمي گيرند.
به گزارش خبرگزاري آريا، شبکه عربي و آفريقايي، در حمايت از جنبش عدالت خواهانه مردم بحرين، اخبار تحولات بحران در اين کشور را پس از دريافت از خبرنگاران محلي در طول 6 ساعت پخش زنده و روزانه به گوش جهانيان مي رساند .  بسياري از شنوندگان فعال برنامه‌هاي شبکه ‌عربي پس از شناسايي‌‌ نيروهاي آل خليفه، توسط نيروهاي دولتي مورد آزار و اذيت و در برخي موارد نيز بازداشت و به مکان نامعلومي انتقال داده مي شوند.
شبکه عربي و آفريقايي معاونت برون مرزي سازمان صدا و سيما از جمله شبکه هاي راديويي است که کشورهاي عربي حوزه خليج فارس را تحت پوشش قرار مي دهد.
در حوادث اخير بحرين نيروهاي حكومتي اين امير نشين با حضور و دخالت اشغالگران عربستان سعودي، اعتراض هاي مردمي شهروندان بحريني را كه خواهان اصلاح اوضاع سياسي در اين كشور هستند سركوب كرده كه در پي آن شماري از مردم كشته و مجروح شده‌اند.
 

کد خبر: 2011050113155