نشست خبری کی روش 2
جمعه 9 اردیبهشت 1390 4:04 PMدلایل انتخاب کی روش
در ادامه کارلوس کی روش خطاب به خبرنگاران گفت: در ابتدا همانطور که در اولین کنفرانس خبری ام قول دادم بعد از 3 یا 4 هفته در نشست با شما به دنبال آن هستم که گزارشی از برنامه هایی که طی این مدت داشتم و بررسی هایی که از فوتبال ایران به عمل آورده ام ارائه خواهم کرد. کار تیم ملی را به دو بخش تقسیم کرده ام وی در ادامه تاکید کرد: 4 هفته زمان کمی است که طی آن بتوانم از تمام جزئیات فوتبال کشور بزرگی چون ایران با خبر شوم. قطعا شما هم با من هم عقیده هستید که تصمیم گیری در این مدت کار دشواری است و به این خاطر کار در تیم ملی فوتبال ایران را در دو بخش کوتاه مدت و بلند مدت تعریف کردیم . باید عراق و مالدیو را شکست دهیم کی روش خاطر نشان کرد: اگر نتوانیم از سد تیم های عراق و مالدیو گذر کنیم قطعا آینده کاری در فوتبال ایران نخواهیم داشت به خاطر همین تمام توان خود را معطوف به آن کردیم که بتوانیم با گذر از سد تیم های عراق و مالدیو به مرحله بعدی انتخابی المپیک و سومین مرحله از مسابقات گزینشی جام جهانی صعود کنیم. بهترین ها را انتخاب خواهیم کرد وی با اشاره به اهمیت مسائل بیرونی و داخلی زمین فوتبال خاطر نشان کرد: در همین راستا بحث انتخاب سرمربی و کادر فنی را در اولویت قرار دادیم تا هر چه زودتر مراحل آماده سازی این تیم ها آماده شود و پس از آن اولویت ما انتخاب بازیکن برای تیم های امید و بزرگسالان فوتبال ایران بود و به همین خاطر به مرور زمان ضمن بررسی فیلم های مسابقات و تماشای بازیهای لیگ آن هم تا زمانیکه فرصت داشتیم شرایط بازیکنان مختلف را بررسی کردیم. ما بازی به بازی و مسابقه به مسابقه پیش رفتیم و تفکرمان این بود که بهترین ها را انتخاب کنیم.هنوز راه طولانی پیش روی ماست که باید آن را طی کنیم.
ذهنم نسبت به بازیکنان روشن شد
مربی پرتغالی تیم ملی فوتبال کشورمان خاطرنشان کرد: رفته رفته ذهنیت من نسبت به تیم و بازیکنان روشن شد و باید بگویم در ابتدای مسیری هستیم که باید آن را با موفقیت طی کنیم.
زیر ساخت های تیم ملی خوب است
وی افزود: زمان زیادی را صرف مطالعه و زیر ساخت های اطراف تیم ملی کردم و به این نتیجه رسیدم که زیر ساخت های خوبی اطراف تیم ملی است که می تواند حمایت و پشتیبانی لازم را از این تیم داشته باشد. در این بین به برخی از مسائل مهم رسیدیم که به عقیده من امکانات، منابع انسانی و زیر ساخت های فوتبال کشور را باید به سطح حرفه ای برسانیم به عقیده من در این سه حوزه منابع انسانی از اهمیت ویژه ای برخوردار است به طور مثال اگر یک سالن بدنسازی مناسب داشته باشیم و نیرویی در اختیار نداشته باشیم که از آن استفاده کند امکانات بی فایده می شود.
ترابیان در خصوص گزینش مربی برای تیم زیر 19 سال کشورمان گفت: با توجه به اینکه آقایان اکبر محمدی و آذرپور کار استعداد یابی در این رده سنی را دنبال می کنند قرار شد فعلا این دو مربی مسئولیت تیم زیر 19 سال را بر عهده داشته باشند تا گزینه نهایی هدایت تیم جوانان مشخص شود.
وی با تاکید بر ساختار سازی و اهمیت آن در فوتبال از تدوین برنامه مدون برای توجه به این بخش از سوی کارلوس کی روش یاد کرد و گفت: لازم به یادآوری است که در طی این مدت همکاری و تعامل خوبی بین مربیان تیم ملی با سازمان لیگ برتر وجود داشته که امیدوارم این تعامل و همکاری در آینده نیز ادامه داشته باشد. تمامی برنامه های تیم ملی با هماهنگی و همراهی سازمان لیگ تدوین و آماده اجراست.
گزارش کی روش از شناختش نسبت به ایران