دوچرخه سواری در بازار تهران بدون داشتن خط ویژه

ارسال به دوست    نسخه چاپی
مسیرهای سبز ویژه تردد دوچرخه در محدوده بازار تهران هنوز ساماندهی و طراحی نشده است و شهروندان در این محدوده بدون داشتن خط ویژه اقدام به دوچرخه سواری می کنند.
۱۳۹۰ دوشنبه ۵ اردیبهشت ساعت 09:25
منصور محمدحسنی معاون حمل و نقل ترافیکی شهرداری منطقه12 در گفت‌وگو با خبرنگار اجتماعی برنا با بیان این مطلب گفت: در طرح ساماندهی بازار تهران اقداماتی برای تردد دوچرخه در برخی از مسیرهای بازار تهران صورت گرفت.

وی افزود: هم اکنون در ضلع شمالی بازار شامل ناصر خسرو، میدان15خرداد، باب همایون و صوراسرافیل شهروندان می توانند اقدام به دوچرخه سواری کنند.

حسنی با بیان اینکه تا کنون 5خانه دوچرخه در محدوده بازار راه اندازی شده است، تصریح کرد: در آینده نزدیک همچنین قرار است چهار طرف پارک شهر مجهز به خطوط دوچرخه سواری شود.

معاون حمل و نقل ترافیکی شهرداری منطقه12 درباره اینکه چرا خط سبز در محدوده بازار طراحی نشده است، به برنا گفت: دوچرخه سواری در این محدوده به منظور حمل و نقل سریع و رفاه شهروندان است و کشیدن این خطوط هنوز در برنامه های ما قرار نگرفته است.