پاسخ به:ورزشي
یک شنبه 4 اردیبهشت 1390 10:44 PMخبرگزاري فارس: مديرعامل باشگاه ذوبآهن اصفهان گفت: هيچ دست پشت پردهاي وجود ندارد و ما به دليل ضعف خودمان از قهرماني دور شديم.
اصغر دليلي در گفتوگو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري فارس در مورد شكست 2 بر يك برابر پاس همدان و از دست رفتن شانس قهرماني ذوبآهن عنوان كرد: من نه تنها باخت برابر پاس بلكه شكستهايي كه در چند هفته گذشته داشتيم و در نهايت موجب شد شرايط قهرماني را از دست بدهيم را جز ضعف خودمان نميدانم. برخلاف آنچه رسم شده كه در فوتبال ما كاسهكوزهها را بر سر همديگر خرد ميكنيم من هيچ ايرادي به داوري و برنامهريزي سازمان ليگ نميبينم و فدراسيون فوتبال را زير سؤال نميبرم. هيچكدام اينها مشكل نداشت.
وي تأكيد كرد: اگر ميخواستيم قهرمان شويم اين قهرماني را بايد با پيروزي خودمان به دست ميآورديم و تنها عاملي كه باعث شد از قهرماني دور شويم امتيازاتي بود كه خودمان از دست داديم و هيچكس و هيچ عامل بيروني ما را از قهرماني دور نكرد. ما به دليل ضعف خودمان از قهرماني دور مانديم.
دليلي اظهار داشت: اينكه ميگويم ضعف خودمان منظور از خودم به عنوان مديرعامل كه در رأس مجموعه است تا پايينترين ردهها باشگاه كه ضعف داريم. هيچ وقت اين ضعف را به گردن برنامهريزي سازمان ليگ يا داوران نمياندازم. از برنامهريزي خوب سازمان ليگ و زحمات داوران نيز تشكر ميكنم. من به جرأت ميگويم هيچ دستي پشت پردهاي نبود و ما اگر ميخواستيم قهرمان شويم بايد با صلابت تا آخر ليگ مبارزه ميكرديم.
وي در مورد اينكه ذوبآهن 26 هفته جزو مدعيان اصلي قهرماني بود، به فارس گفت: حتي اگر 33 هفته نيز صدرنشين بوديم باز هم به ما جام قهرماني نميدادند. بايد بدانيم براي قهرمان شدن تا آخرين هفته ليگ بايد با قدرت كار كرد اما متأسفانه ما اين توان را نداشتيم كه بتوانيم تا آخر ليگ قدرتمند كار كنيم.
مديرعامل باشگاه ذوبآهن اضافه كرد: اين مسئله دلايل مختلفي دارد كه براي فصل آينده بايد به طور دقيق موشكافي و كارشناسي شود تا ضعفهاي خودمان را پيدا كنيم اينكه چرا نتوانستيم تا آخر مسابقات در شرايط قهرماني باشيم. اگر بخواهيم دور شدن خود را از قهرماني بر گردن داوري يا سازمان ليگ بيندازيم هيچ وقت پيشرفت نميكنيم. اين ايراد است كه چه ما و چه تيمهاي ديگر ضعفهاي خود را به عوامل ديگر نسبت ميدهند.
دليلي يادآور شد: بزرگترين برد و موفقيت براي مجموعه من اين است كه قبول دارم ما ضعيف بوديم و نتوانستيم به قهرماني برسيم و اين مسئله را با جرأت ميگويم. هيچ مقامي جز قهرماني امسال ما را راضي نميكرد. هدفمان رسيدن به قهرماني بود كه به دليل ضعف خودمان آن را از دست داديم.
مديرعامل باشگاه ذوبآهن اصفهان در مورد اينكه اين تيم ميتواند سهميه قهرمانان آسيا را براي فصل آينده كسب كند يا نه، گفت: ما قطعاً سهميه ليگ قهرمانان را به دست خواهيم آورد ولي برنامهريزي و هدف ما در اين فصل قهرماني در ليگ برتر بود.
دليلي در مورد اعتراض باشگاه ذوبآهن به نحوه اطلاعرساني محروميت محمدرضا خلعتبري پيش از ديدار با پاس به فارس گفت: من هم قبول دارم نحوه اطلاعرساني محروميت اين بازيكن درست نبود. قطعاً اگر قرار بود بعد از بازي با پرسپوليس اين بازيكن محروم شود بايد در ديدار با شهرداري تبريز اين اتفاق ميافتاد اما تيمي كه ميخواهد قهرمان شود نبايد به يك بازيكن وابسته باشد و بايد تا هفته آخر ليگ با قدرت و صلابت كار خود را انجام دهد كه ما متأسفانه در هفتههاي پاياني به دليل ضعف خودمان قهرماني را از دست داديم.
انتهاي پيام/