به مناسبت بيست‌و‌هفتمين سال شهادت حجت‌الاسلام والمسلمين «شاه آبادي»؛
رهبر انقلاب: شهيد «شاه آبادي» يكي از افتخارات روحانيت مبارز بود

خبرگزاري فارس: حضرت آيت‌الله خامنه‌اي در وصف شهيد شاه‌آبادي مي‌فرمايند‌: شهيد شاه‌آبادي به طور خلاصه يكي از افتخارات روحانيت مبارز بود، يك انسان پاكباز، با اخلاق، فداكار، كاري، نستوه و خستگي ناپذير و خوش روحيه. من به خوش روحيگي اين انسان كم آدم ديدم.

به گزارش خبرنگار ايثار و شهادت باشگاه خبري فارس «توانا»، ششم ارديبهشت ماه مصادف با بيست‌و‌هفتمين سالگرد شهادت حجت‌الاسلام والمسلمين مهدي شاه‌آبادي، فرزند برومند استاد حضرت امام (ره) و يار و ياور بنيانگذار انقلاب اسلامي و همرزم و همسنگر رهبر فرزانه انقلاب حضرت آيت‌لله خامنه‌اي است.
رهبر فرزانه انقلاب با تمجيد از مقام شامخ اين شهيد بزرگوار در خصوص مجاهدت‌ها و تلاش‌هاي خستگي‌ناپذير و شبانه‌روزي شهيد حجت‌الاسلام والمسلمين مهدي شاه‌آبادي فرمودند «شهيد شاه آبادي يك انسان نمونه و استثنايي بود. يك بار من يادم نمي‌آيد در طول اين دوستي چندين ساله‌اي كه با اين شهيد عزيز داشتم، ببينم از كار خسته شده و آثار كسالت و انزجار از كار را من هرگز در چهره اين مرد عزيز و بزرگوار نديدم.
شهيد شاه‌آبادي به طور خلاصه يكي از افتخارات روحانيت مبارز بود، يك انسان پاكباز، با اخلاق، فداكار، كاري، نستوه و خستگي‌ناپذير و خوش‌روحيه. من به خوش روحيگي اين انسان كم آدم ديدم».
انتهاي پيام/ك