پاسخ به:استانها
یک شنبه 4 اردیبهشت 1390 8:06 PMخبرگزاري فارس: مديركل اوقاف و امور خيريه مازندران از سنددارشدن موقوفات مازندران سنددار خبر داد.
به گزارش خبرگزاري فارس از شهرستان بهشهر، حجتالاسلام سيفالله سهرابي پيش از ظهر امروز در بازديد از اداره اوقاف بهشهر ساماندهي امامزادههاي استان را سبب افتخار همه مازندرانيها ذكر كرد.
وي تصريح كرد: اجراي پروژههاي اماكن متبركه در استان نياز به مساعدت و همكاري همه افراد جامعه بهويژه خيران و واقفان خيرانديش دارد.
مديركل اوقاف و امور خيريه مازندران خاطرنشان كرد: اين اماكن متعلق به همه مردم است چرا كه بقاع متبركه محل امن و آرامش و پايگاهي براي نشر و گسترش فرهنگ و معارف ناب اسلامي است.
وي ادامه داد: افزايش تجديد اجاره و بروزرساني اجارههاي رقبات موقوفات و سرمايهگذاري در اين زمينه ميتواند در اجراي فرامين مقام معظم رهبري درباره شعار امسال بهعنوان جهاد اقتصادي نقش مهمي را در سطح استان ايفا كند.
سهرابي با اشاره به دريافت سند براي موقوفات گفت: سنددار شدن موقوفات ميتواند نام و ياد واقف خيرانديش را كه از اموال و داراييهاي خود را به ماندگار گذاشته است در تاريخ تثبيت كند.
مديركل اوقاف مازندران همچنين از برگزاري همايش شهرداران در استان خبر داد و افزود: در سال 90 براي احياي و تثبيت موقوفات همايشي با شهرداران برگزار ميشود تا در زمينه حفظ و احياي موقوفات استان قدمهاي مثمرثمري برداشته شود.
در اين جلسه محمدباقر ديني، رئيس اوقاف و امور خيريه شهرستان بهشهر گفت: در سال 89 تعداد 43 موقوفه داراي سند، 46 امامزاده سطحبندي، پنج فقره بودجه براي موقوفات و بقاع نوشته شده و اطلاعات 562 رقبه در سامانه جامع ثبت شده است.
انتهاي پيام/ل30/ب