پاسخ به:استانها
یک شنبه 4 اردیبهشت 1390 5:38 PMخبرگزاري فارس: رئيس سازمان صنايع و معادن خراسان جنوبي از فعاليت 19 واحد صنعتي در سربيشه با توان اشتغال بالغ بر 180 نفر خبر داد و گفت: عمده اين واحدها در مركز شهرستان متمركز هستند.
به گزارش خبرگزاري فارس از بيرجند به نقل از روابط عمومي فرمانداري شهرستان سربيشه، عليرضا جميع در كارگروه صنعت و معدن سربيشه اظهار داشت: تاكنون 121 فقره مجوز فعاليت صنعتي در شهرستان سربيشه صادر شده است.
وي افزود: ميزان سرمايهگذاري اين واحدها 593 ميليارد و 449 ميليون و 400 هزار تومان است كه براي 3 هزار و 574 نفر اشتغال ايجاد كرده است.
* صدور پروانه استخراج براي 42 واحد صنعتي
رئيس سازمان صنايع و معادن خراسان جنوبي گفت: براي 42 واحد معدني نيز پروانه استخراج صادر شده كه ميزان ذخيره معدني آنها 20 ميليون و 985 هزار و 500 تن است كه براي 439 نفر اشتغال ايجاد كردهاند.
جميع افزود: 19 واحد صنعتي در اين شهرستان با توان اشتغال بالغ بر 180 نفر وجود دارد كه عمده آنها در مركز شهرستان متمركز هستند.
وي ادامه داد: موضوع فعاليت واحدهاي صنعتي سربيشه عمدتا شامل واحدهاي فرآوري مواد معدني، مصالح ساختماني، محصولات آشاميدني و خوراكي است.
رئيس سازمان صنايع و معادن خراسان جنوبي تصريح كرد: از جمله مهمترين واحدهاي صنعتي فعال اين شهرستان ميتوان به كارخانه اكسيد منيزيم، واحدهاي سنگبري و مصالح ساختماني اشاره كرد.
* 48 پروژه بزرگ ملي و استاني براي سرمايهگذاري تعريف شده است
فرماندار سربيشه نيز گفت: 48 پروژه بزرگ ملي و استاني براي سرمايهگذاري تعريف شده كه شامل مجتمعهاي تجاري، معدن، دامداري و حمل و نقل است.
سيد عليرضا حسيني افزود: بخشي از آنها در مرحله مذاكره و عقد قرارداد و برخي در مرحله كلنگزني توسط سرمايهگذاران داخل و خارج از استان است.
وي گفت: البته فرصتهاي ديگري نيز براي سرمايهگذاري در اين شهرستان وجود دارد كه با توجه به حضور بيش از 350 نفر سرمايهگذار در همايش اخير ميتوان به معرفي آنها پرداخت.
فرماندار سربيشه زمينههاي سرمايهگذاري سربيشه را در بخشهاي صنايع تبديلي كشاورزي، توسعه گاوداريهاي صنعتي، مراكز خدماتي رفاهي، حمل و نقل، بازرگاني و توسعه مراكز گردشگري عنوان كرد.
حسيني گفت: در بخش گردشگري پروژه آب درماني منطقه "آب ترش " از جمله مهمترين اين طرحهاست.
وي افزود: كارخانه اكسيد منيزيم كه 85 درصد ماده نسوز كارخانههاي ذوب فلزات و سيمان را فراهم ميكند و در حال حاضر در اين شهرستان داير است از جمله فرصتهاي سرمايهگذاري براي توليد آجرنسوز در بخش صنعت و معدن سربيشه است.
فرماندار سربيشه گفت: مواد اوليه كارخانه تهيه و توليد مواد نسوز (اكسيد منيزيم) و معدن بازالت سربيشه از منابع داخلي و منحصر به فرد منطقه است كه پس از فرآوري نوع خاصي از مواد معدني كمنظير در كشور را توليد ميكند.
حسيني افزود: با توجه به اينكه اين مواد معدني خاص سبب تأمين و توليد بخش عمدهاي از نياز واقعي كشور است بايد تمام مسئولان توجه ويژهاي به اين كارخانه و صنعت داشته باشند.
وي به زمينه سرمايهگذاري در مود نيز اشاره كرد و اظهار داشت: كارخانه چينيآلات ساختماني در اين بخش مشخص شده و كارخانه توليد پليت دان و طيور با ظرفيت 50 تن در ساعت و هزينه 14 ميليارد تومان با 50 درصد پيشرفت فيزيكي در بخش مود در حال احداث است كه تحول بزرگي در منطقه ايجاد ميكند.
انتهاي پيام/غ30/ح