پاسخ به:استانها
یک شنبه 4 اردیبهشت 1390 5:31 PMخبرگزاري فارس: فرمانده سپاه امام صادق (ع) بوشهر از تشكيل تيپ پياده نيروي زميني سپاه امام صادق (ع) خبر داد.
به گزارش خبرگزاري فارس از بوشهر، فتحالله جميري در آيين سالروز تشكيل سپاه پاسداران انقلاب اسلامي اظهار داشت: سپاه مجموعهاي شناخته شده است و حتي دشمنان در برخي ابعاد سپاه را بهتر از خود ما ميشناسند.
وي با بيان اينكه سپاه روزبهروز براي دفاع از دستاوردهاي انقلاب ظهور پيدا ميكند، افزود: سپاه پاسداران انقلاب اسلامي پس از تشكيل، با بسياري از معاندان نظام مبارزه كرد از جمله منافقين كه از مجموعه 16 هزار شهيد ترور در كشور، 14 هزار ترور توسط منافقان انجام شد.
فرمانده سپاه امام صادق(ع) استان بوشهر تصريح كرد: منافقان با چراغ سبز دشمن به دستاوردهاي انقلاب حمله كردند اما سپاه در مقابل آنان ايستاد و اكنون تعداد محدودي از آنان در عراق و كشورهاي اروپايي زندگي ميكنند.
جميري عنوان داشت: سپاه كارنامهاي طلايي نيز در دفاع مقدس داشت و با اعزام 30 هزار نيز به جبهههاي نبرد، در پايان جنگ تحميلي 30 هزار شهيد نيز تقديم انقلاب كرد.
وي گفت: پس از آن تجربيات مبارزاتي، توان مهندسي سپاه بالا رفت و در عرصههاي مختلف ديگر نيز حضور پيدا كرد.
فرمانده سپاه امام صادق(ع) استان بوشهر تاكيد كرد: اگر روشنگري سپاه نبود اكنون سرنوشت انقلاب طور ديگري رقم ميخورد.
جميري گفت: در فتنه سبز نيز سپاه وارد عمل شد و وظيفه خود را به خوبي انجام داد و بار ديگر موجب ناكامي دشمنان شد.
وي بيان داشت: امروز سپاه امام صادق(ع) مجموعهاي توانمند است و بيش از 2 هزار رده را در تحت امر خود دارد.
فرمانده سپاه امام صادق(ع) استان بوشهر بيان داشت: سپاه امام صادق(ع) سه ماموريت مقابله با تهديدات سخت، مقابله با تهديدات امنيتي و مقابله با تهديدات نرم دارد و به خوبي از عهده اين ماموريت بر آمده است.
جميري با بيان اينكه در شهرهاي استان اشرافيت اطلاعاتي خوبي داريم، اضافه كرد: براي نخستين بار تيپ پياده نيروي زميني سپاه امام صادق(ع) با بيش از 10 گردان تشكيل شده است.
در پايان اين آيين از عوامل دستاندركار اردوهاي راهيان نور دريايي استان بوشهر با اهداي جوايزي قدرداني شد.
انتهاي پيام/ج30/ح