با تجهيز و راه‌اندازي 20 جايگاه در روزهاي پاياني سال 89 و 14 جايگاه جديد در سال 90، تعداد جايگاه‌هاي سي‌ان‌جي کشور تا روز 23 فروردين امسال به 1656 باب رسيد.

به گزارش موج به نقل از پايگاه اطلاع رساني وزارت نفت، با تجهيز و راه اندازي اين جايگاه ها، ظرفيت توزيع گاز طبيعي کشور در جايگاه هاي سي ان جي به يک ميليون و 691 هزار و 700 نرمال متر مکعب در ساعت رسيد.
همچنين بر اساس آخرين آمار واحد اطلاع رساني و ارتباطات مديريت طرح سي ان جي شرکت ملي پخش فرآورده هاي نفتي کشور، 9548 نازل در کشور راه اندازي شده است که بيش از 6500 تعداد از آنها مربوط به تجهيزات جايگاه هاي تک منظوره سي ان جي است.
بر اساس اين گزارش، هم اکنون با احتساب توليد و تبديل خودروهاي دوگانه سوز در دو بخش تبديل کارگاهي و توليد کارخانه اي، 2 ميليون و 300 هزار خودروي گازسوز در کشور وجود دارد.
ايران هم اکنون يکي از بزرگ ترين ناوگان هاي سي ان جي سوز را در اختيار دارد و بزرگترين شبکه توزيع گاز طبيعي فشرده شده در جهان است.
با توجه به وجود ظرفيت هاي لازم براي بهره مندي از گاز طبيعي در کشور، توسعه مصرف اين سوخت پاک، ارزش افزوده زيادي براي کشور به همراه دارد و در صورت گسترش مصرف، کشور را از واردات بنزين بي نياز مي‌سازد.