محصولی درباره مشکلات کارکنان کاغذسازی کرمانشاه توضیح می‌ دهد


کارخانه کاغذ سلولزی کرمانشاه نیز که زیر نظر شستا فعالیت می‌کند به دلیل واگذاری، برای کارکنانش مشکلاتی به وجود آمده است که وزیر رفاه باید در این باره توضیح دهد.

نماینده مردم کرمانشاه در مجلس شورای اسلامی، سئوال خود از وزیر رفاه را در خصوص مشکلات به وجود آمده ناشی از واگذاری شرکت‌های تابع سازمان تامین اجتماعی عنوان کرد.

به گزارش ايلنا به نقل از خانه ملت، "محمد کرمی‌راد" در تشریح سئوال مشترک خود با "بهمن محمدیاری" از صادق محصولی وزیر رفاه و تامین اجتماعی اظهار کرد: سئوال من در رابطه با شرکت‌های سرمایه گذاری سازمان تامین اجتماعی (شستا) است که برخی از این شرکت‌ها در حال واگذاری هستند و به همین دلیل مشکلات زیادی برای کارکنان آنها به وجود آمده است.

نماینده مردم کرمانشاه در مجلس، افزود: کارخانه کاغذ سلولزی کرمانشاه نیز که زیر نظر شستا فعالیت می‌کند به دلیل واگذاری، برای کارکنانش مشکلاتی به وجود آمده است که وزیر رفاه باید در این باره توضیح دهد.
پايان پيام

1390/1/29 - 13:49