پاسخ به:ورزشي
جمعه 2 اردیبهشت 1390 8:29 PMخبرگزاري فارس: بازيكن هلندي تيم فوتبال بايرن گفت: كاري به شايعات ندارم و به حضورم در مونيخ ادامه ميدهم.
به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از رويترز، آرين روبن اظهار داشت: در چند وقت گذشته شايعات زيادي در مورد من شنيده شد. از جمله اينكه قصد ترك بايرن را دارم. ولي به اين حواشي كاري ندارم. هدفم ماندن و كمك به بايرن است.
اين ستاره 27 ساله كه دو سال قبل از جمع كهكشانيهاي رئالمادريد جدا شد و به جنوب آلمان رفت، افزود: هيچوقت نگفتهام درحال برنامهريزي براي ترك اينجا هستم. در عين حال هيچ زماني نگفتم اگر تيم به جاي ليگ قهرمانان به ليگ اروپا فصل بعد برود، اقدام به ترك ميكنم. واقعا چنين نيازي را در خود احساس نميكنم زيرا با مونيخيها قرارداد دارم و به آن پايبندم.
او ادامه داد: بايد تاكيد كنم از بدو حضورم تا لحظه حاضر نسبت به تيم و هوادارانش صادق بودهام. همين جا براي خاتمه همه شايعات بياساس خطاب به كساني كه از بايرن حمايت ميكنم ميگويم آرين روبن فصل بعد نيز با بايرن است.
در مورد او طي دو هفته اخير كه لويي فانخال، سرمربي معزول و هموطنش از مسند خويش بركنار شد، شايعات ترك ژرمنها اوج گرفت.
انتهاي پيام/