گزارش تصويري اهانت نيروهاي رژيم آل‌خليفه به قرآن و منزل يكي از علما

خبرگزاري فارس: نيروهاي رژيم آل‌خليفه طي روزهاي اخير ده‌ها مسجد اين كشور را با خاك يكسان كرده و ده‌ها نسخه از قرآن كريم را نيز به آتش كشاندند.


گزارش تصويري مرتبط
-------------------------------

به گزارش فارس، نيروهاي رژيم آل‌خليفه در يكي از آخرين جنايت‌هاي خود به منزل "شيخ حبيب الجمري " از علماي بحرين حمله كرده و در اين حمله به قرآن كريم نيز اهانت كرده و نسخه‌اي از آن را بر روي زمين پرتاب كردند.



نيروهاي رژيم آل‌خليفه بر روي يكي از ديوارهاي منزل اين عالم برجسته بحرين عبارت اهانت‌آميزي نوشتند كه بخشي از مزمون اين عبارت به اين صورت است كه "هر جا بروي تو را صيد خواهيم كرد ".



جنايات رژيم آل‌خليفه و نيروهاي نظامي عربستان سعودي عليه ملت بحرين در حالي صورت مي‌گيرد كه كشورهاي غربي و به خصوص آمريكا كه مدافعان حقوق بشر هستند، در قبال اين جنايت سكوت كرده‌اند.



انتهاي پيام/++