امام جمعه خرمشهر:
رژيم خودفروخته آل سعود اوج كينه خود را از اسلام نشان داد

خبرگزاري فارس: امام جمعه خرمشهر گفت: رژيم خودفروخته وهابي آل سعود اوج كينه خود را از اسلام به جهانيان نشان داد.

به گزارش خبرنگار فارس از خرمشهر، حجت الاسلام سيدنبي موسوي در خطبه نماز جمعه اين هفته در مسجد جامع خرمشهر اظهار داشت: امروز شاهد جناياتي توسط آل سعود و آل خليفه در بحرين هستيم كه دل هر انسان آزاده‌اي را به درد مي‌آورد.
وي اضافه كرد: جنايت، كشتار و تجاوز به عنف نسبت به مردمي كه تنها گناهشان شيعه و دوستدار اهل بيت (ع) هستند اوج بيرحمي و بي‌ديني آل خليفه و آل سعود را نشان داد.
امام جمعه خرمشهر خاطرنشان كرد: رژيم خودفروخته وهابي آل سعود اگر قدرتمند بود چرا به ياري مردم ستمديده و مظلوم فلسطين نمي‌رود و تنها مردمي كه هيچ‌گونه سلاح نظامي برخوردار نيستند و با دست خالي به دنبال احقاق حق خود هستند را قتل و عام مي‌كند.
حجت الاسلام موسوي همچنين با اشاره به وضعيت دفعلي مصر گفت: تنها گروهي در مصر موفق مي‌شود بر مردم حكومت كند كه ضد استكبار باشد.
وي با اشاره به تلاش استكبار براي به كنترل در آوردن انقلاب‌هاي منطقه اضافه كرد: ممكن است به صورت مقطعي بتوانند شتاب اين خيزش‌هاي اسلامي را كندتر كنند ولي در آينده نزديك دولت‌هاي سرسپرده منطقه در مقابل اين خيزش‌ها با شكست مواجه خواهند شد.
وي در بخش ديگري از خطبه نماز جمعه با اشاره به بحث بركناري وزير اطلاعات گفت: از مسئولان نظام استدعا دارم كه رهبر انقلاب اسلامي را وارد مسايل جزئي نكنند و اين قدر از جايگاه رفيع رهبري هزينه نشود و دل منفور دشمنان ايران را شاد نكنيد و پاسدار جايگاهي باشيد كه شان و منزلت تمام نظام به اين جايگاه بلند است.
امام جمعه خرمشهر اظهار داشت: مردم ايران اسلامي با هيچ ملتي مقايسه نكنيد زيرا اين مردم ولايت مدار هستند و به دنبال مراجع تقليد و ولي فقيه خود بوده و خواهند بود.
حجت الاسلام موسوي با اشاره به مسئله ورزش از مسئولان ذي‌ربط خواست تا نسبت به ورزش جوانان در خرمشهر توجه ويژه‌اي شود.
وي يكي از راه‌هاي مقابله با هجمه فرهنگ غرب تقويت ورزش و توجه به جوانان و نوجوانان دانست و گفت: در شهرستان خرمشهر جواناني هستند كه توانسته‌اند رتبه‌هاي جهاني را كسب كنند و اين نشان دهنده استعدادها و پتانسيل‌هاي موجود در جوانان خرمشهري است.
امام جمعه خرمشهر در ادامه با اشاره به بحث مهم اشتغال جوانان گفت: برخي از صنايع و كارخانه‌هاي خرمشهر از جمله كارخانه صنايع فولاد با توجه به سرمايه گذاري‌هاي كلان رها شده و مسئولان بايد نسبت به راه‌اندازي اين واحدهاي صنعتي اهتمام جدي كنند.
انتهاي پيام/خ20/ب