امام جمعه زنجان:
مردم بحرين به دستور آمريكا كشته مي‌شوند

خبرگزاري فارس: ‌امام جمعه زنجان گفت: مردم بي‌گناه بحرين امروز به دستور آمريكا و توسط نيروهاي آل‌خليفه و آل سعود كشته مي‌شوند.

به گزارش خبرگزاري فارس از زنجان، آيت‌الله محمد‌تقي واعظي ظهر امروز در خطبه‌هاي نماز جمعه اين شهر اظهار داشت: همه كشتارهايي كه امروز در منطقه صورت مي‌گيرد، با مسئوليت آمريكا و به دستور اربابان آمريكايي است.
وي با بيان اينكه امروز مردم منطقه توسط ديكتاتورهاي دست نشانده آمريكايي كشته مي‌شوند، تصريح كرد: مسئول همه جنايت‌هايي كه در منطقه صورت مي‌گيرد، دولت آمريكاست.
نماينده ولي فقيه در استان زنجان با بيان اينكه برخي اقداماتي كه صورت مي‌گيرد از سوي دولت آمريكا انجام مي‌شود و ساختگي است، اضافه كرد: اين گونه اقدامات تلاش در راستاي مصادره انقلاب‌ها و خيزش‌هاي مردمي است.
وي در ادامه سخنان خود با بيان اينكه امروز مردم منطقه به بدترين وجه توسط عمال آمريكايي در كشورهاي يمن، بحرين، ليبي، مصر و تونس كشته مي‌شوند، افزود: امروز مردم در بحرين از سوي عمال آمريكايي و توسط آل خليفه و آل سعود بي‌گناه و به بدترين وجه كشته مي‌شوند.
‌واعظي با بيان اينكه كشورهاي آن سوي آب‌ و غربي‌ها هر روز دم از حقوق بشر و قانون‌گرايي مي‌زنند، بيان داشت: اين در حالي است كه در مقابل كشتار مردم در بحرين سكوت كرده‌اند و جنايت‌هاي آل خليفه و آل سعود را نظاره مي‌كنند.
وي با بيان اينكه در كشور بحرين هيچ نطقه امني وجود ندارد و مردم در هيچ نطقه‌اي امنيت ندارند، ادامه داد: آل خليفه و آل سعود در اين كشور حتي مساجد را نيز تخريب و از بين مي‌برند.
امام جمعه زنجان با اشاره به فرمايشات مقام معظم در ديدار با فرماندهان نظامي و تاكيد ايشان بر بالا بردن توان نظامي و اقتدار كشورمان تاكيد كرد: همه نيروهاي نظامي بايد در اين راستا حركت و تلاش كنند.
وي با بيان اينكه بايد براي بالا بردن توان و قدرت خود بيش از پيش تلاش كنيم، اظهار داشت: دشمنان نظام و انقلاب از قدرت كشورمان در هراس هستند.
واعظي در ادامه به اهميت وحدت و همدلي اشاره كرد و گفت: بايد با تبعيت از رهبري در راستاي وحدت همه‌جانبه در كشور تلاش كنيم.
انتهاي پيام/ج30/ب