اخبار استانها
جمعه 2 اردیبهشت 1390 7:19 PMخبرگزاري فارس: رئيس شوراي اسلامي شهر مشهد گفت: لغو مصوبه افزايش بهاي خدمات اتوبوسراني منوط به لغو اين مصوبه از سوي وزارت كشور است.
عباس شيرمحمدي امروز در گفتوگو با خبرنگار فارس در مشهد اظهار داشت: مصوبه افزايش بهاي خدمات سازمان اتوبوسراني شهرداري مشهد در بودجه اين سازمان منظور شده است كه در نهايت و پس از بررسي به تصويب رسيد.
رئيس شوراي شهر مشهد در ارتباط با اجرايي نشدن اين مصوبه و لغو آن با توجه به اظهارات گوناگون از سوي مسئولان استاني گفت: مصوبات كشوري شهر تنها در صورت لغو آن از سوي وزارت كشور لغو ميشود.
وي در ارتباط با تاخير در زمان اجراي مصوبه شوراي شهر مشهد درباره افزايش بهاي خدمات اتوبوسراني اظهار داشت: براي اجرايي شدن هر مصوبهاي در سطح شهر يك دوره زماني نياز است كه در اين مدت شرايط و زيرساختهاي لازم به منظور اجرايي شدن اين امر فراهم شود.
رئيس شوراي شهر مشهد با اشاره به هزينههاي سازمان اتوبوسراني گفت: حتي در صورتي كه مصوبه افزايش بهاي خدمات سازمان اتوبوسراني اجرايي شود باز هم هزينه جابهجايي يك نفر در سطح شهر با اتوبوس خيلي بيشتر از هزينههايي است كه اكنون اخذ ميشود.
شيرمحمدي در ارتباط با تجديدنظر در مصوبه شوراي شهر مشهد درباره افزايش بهاي خدمات اتوبوسراني اظهار داشت: پس از بررسي بودجه 90 و تصويب آن ميزان كمكهاي دولتي در حوزه حمل و نقل عمومي مشخص ميشود كه بر اين اساس و با توجه به هماهنگيهاي صورت گرفته تصميم نهايي براي تجديدنظر و با لغو اين مصوبه گرفته ميشود.
رئيس شوراي شهر مشهد دريافت هزينه در ارائه خدمات شهري را مستلزم ارائه خدمات مطلوب ارزيابي كرد و گفت: در حال حاضر با توجه به قانون هدفمندكردن يارانه، هزينه تامين سوخت اتوبوسها افزايش يافته است كه بر اين اساس جبران بخشي از كسري بودجه اتوبوسراني و تامين هزينهها از محل دريافت بليت صورت ميگيرد.
وي افزايش بهاي خدمات را امري طبيعي در ارائه خدمات مطلوب عنوان كرد و افزود: تامين اتوبوسهاي جديد حقوق و نيز تعمير اتوبوسها و خريد لوازم يدكي براي سازمان اتوبوسراني نيازمند داشتن اعتبارات ريالي است كه در صورت تحقق نيافتن اين امر بستر براي فرسوده شدن هر چه بيشتر ناوگان اتوبوسراني را فراهم ميكند و به نوعي اتوبوسراني در ارائه خدمات ناتوان ميشود.
انتهاي پيام/م20/ك