همکاری اصحاب رسانه استان یزد قابل تقدیر است

ارسال به دوست    نسخه چاپی
سید عبدالمجید قائم‌محمدی گفت: همکاری و همراهی اصحاب رسانه استان در یازده سفر شهرستانی انجام شده قابل تقدیر است.
۱۳۹۰ جمعه ۲ اردیبهشت ساعت 15:14
سید عبدالمجید قائم محمدی در گفت و گو با خبرنگار برنا در یزد، افزود: در این سفرها، پروژه‌های مهم دولت از جمله مسكن مهر نیز مورد بازدید قرار گرفت و خبرنگاران از نزدیك روند اجرای این پروژه مهم در شهرستان‌های مختلف را مشاهده ‌کردند.

وی ادامه داد: نشست خبری با فرمانداران، بازدید از حداقل یك واحد صنعتی، بازدید از آثار تاریخی و جاذبه‌های گردشگری، بازدید از پروژه‌های عمرانی مهم و ... از جمله برنامه‌هایی بود  كه در این سفرها برای خبرنگاران در نظر گرفته شد.

قائم‌محمدی افزود: خبرنگاران استان یزد تاكنون از شهرستان‌های خاتم، تفت، بافق، بهاباد، مهریز، ابركوه، یزد، صدوق، طبس و میبد بازدید كرده‌اند و آخرین سفر نیز روز پنجشنبه به شهرستان اردکان انجام شد.

مشاور استاندار یزد گفت: برنامه‌ریزی‌های جدیدی برای دور بعدی سفرها خواهیم داشت و به احتمال زیاد به سراغ مدیران كل استان كه تاكنون مصاحبه مطبوعاتی نداشته اند خواهیم رفت.

قائم محمدی در پایان ضمن قدردانی از خبرنگارانی كه به طور مرتب در این سفرها شركت كرده‌ و به انتشار اخبار و اطلاع‌رسانی پرداخته‌اند، گفت: برخی از ضعف‌ها و كاستی‌ها در خدمات‌رسانی به مردم، همچنین ظرفیت‌ها و تلاش‌های انجام شده از سوی برخی مسوولان در