فرکي درگفتگوبا خبرنگارآريا:

موافق "کي روش" هستم

بزرگنمایی:  

خبرگزاري آريا - با توجه به رسيدن به انتهاي ليگ برتر و حساسيت بالاي مسابقات پيش بيني مي کردم که اين بازي کيفيت لازم را نداشته و در آخر با تساوي تمام شود.

حسين فرکي،سرمربي تيم فوتبال نفت تهران،ضمن بيان مطلب فوق،خاطرنشان کرد: در نيمه اول دو تيم سعي مي کردند که توپ و ميدان را در اختيار گرفته و حريف را محک بزنند و در ادامه براي نيمه دوم از تاکتيکي تاثيرگذار استفاده کنند براي همين معتقد هستم که در نيمه اول بازي کاملا متعادل برگزار شد و در نيمه دوم نيز با توجه به اينکه سايپا از امتياز ميزباني برخوردار بود حملات خود را افزايش داد و در مقابل تيم نفت نيز مي خواست در مرحله اول گلي را دريافت نکند و نيم نگاهي هم از روي ضد حملات به دروازه حريف داشتيم البته بايد اضافه کنم که در مسابقه مدافع خود را به ناچار تعويض کرديم که اين موضوع روي روند بازي نفت تاثير مي گذاشت البته ساير بازيکنان جوان به خوبي جاي مدافع برزيلي را پر کردند ولي حضور او براي هر تيمي آزار دهنده است.

فرکي به آريا گفت: در اين مقطع موافق حضور مربي خارجي براي تيم ملي هستم چون مي تواند کمک زيادي به صعود و موفقيت تيم ملي بکند وبراي همين معتقد هستم که کي روش اگر امکانات کافي در اختيار داشته باشد اين توانايي را دارد که باعث رشد فوتبال کشورمان شود البته به مبلغ قرارداد و مسائل حاشيه اي ندارم ولي در کل موافق حضور مربي خارجي هستم و اميدوارم که در آينده شاهد قدرتنمايي تيم ملي فوتبال در آسيا باشيم.

کد خبر: 20110416163749781

آگهی