فرماندار خواستار شد؛

ضرورت توسعه فعاليت‌هاي فرهنگي در شهرستان كاشمر

بزرگنمایی:  

خبرگزاري آريا-فرماندار كاشمرگفت: توسعه فعاليت‌هاي فرهنگي در كاشمر امري ضروري است.
به گزارش آريا،  سيدمحسن اميركلالي در ديدار با جمعي از هنرمندان و مسوولان انجمن‌هاي فرهنگي و هنري شهرستان كاشمر اظهار داشت: با توجه به نقش فرهنگ در توسعه و پيشرفت جامعه بايد در راستاي ارتقاي شاخص هاي فرهنگي تلاش نمود.
وي لازمه توسعه فرهنگي در هر جامعه اي را فراهم كردن زيرساخت ها عنوان كرد و افزود: مسوولان فرهنگي شهرستان بايد با شناسايي ظرفيت ها و استعدادها براي رشد فرهنگ در جامعه برنامه ريزي كنند.
فرماندار كاشمر با اشاره به تهاجم فرهنگي كه امروزه جوانان جامعه را تهديد ميكند، بيان داشت: اصحاب فرهنگ و هنر به منظور مبارزه با اين تهديد فرهنگي بايد فرهنگ غني ايراني اسلامي را به شيوه هاي متنوع به جوانان يادآوري كنند.
جواد روشندل رئيس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامي كاشمر نيز در اين جلسه با مطلوب ارزيابي كردن فضاي فرهنگي حاكم در شهرستان اظهار داشت: در حال حاضر بيش از 100 مركز و موسسه در حوزه‌هاي مختلف فرهنگي و هنري در شهرستان فعاليت مي‌كنند.
وي تصريح كرد: حوزه فرهنگي بايد بيش از پيش مورد توجه و حمايت مسوولان قرار بگيرد و نهادهاي مختلف بايد در اين زمينه مشاركت و هماهنگي بيشتري با يكديگر داشته باشند.

کد خبر: 2011041412482