پاسخ به:اقتصادی
شنبه 27 فروردین 1390 6:48 PMمعاون طراحي و توسعه محصولات ايران خودرو اعلام کرد: 14تا25 ميليون تومان قيمت خودروي ملي جديد
خبرگزاري آريا- مصلح قيمت خودروي جديد دنا در دست رونمايي را 14تا25 ميليون تومان اعلام کرد.
به گزارش خبرنگار اقتصادي آريا، نيما مصلح معاون طراحي و توسعه محصولات ايران خودرو در رابطه با مشخصات اين خودروي ملي گفت:دنا بر روي پلت فرم سمند و در كلاس ابعادي D و در دو گونه LX و ELX توليد خواهد شد.
که نوع LX دنا با قيمتي 14 تا 18 ميليون تومان و نوع ELX لوکس اين خودرو با قيمتي حدود18 تا 25 ميليون تومان توليد و به بازار عرضه خواهد شد.
مصلح در مورد هدف ايران خودرو از توليد اين خودروي جديد تصريح کرد: خودروي دنا كه روي پلت فرم سمند طراحي شده است براي حفظ و ارتقاي برند ايران خودرو در بازار داخلي و خارجي و همچنين ارتقاي پلت فرم ملي براي كسب استانداردهاي سال 91 به بازار عرضه ميشود.
معاون طراحي و توسعه محصولات ايران خودرو درباره استانداردهاي ايمني و آلايندگي دنا اظهارداشت: خودروي دنا با استاندارد آلايندگي يورو 4 به بازار عرضه خواهد شد و قابليت ارتقاي استاندارد به يورو 5 را نيز دارد؛ همچنين اين خودرو توانسته است تمامي استانداردهاي 55 گانه را كسب كند و در سطح ايمني سه ستاره براي سرنشين بزرگسال و كودك در بزرگراه دست يابد.
وي در ادامه درباره طول عمر خودروي دنا گفت: برنامه ما اين است كه دنا طول عمري هفت ساله داشته باشد و قصد داريم بين سالهاي 90 تا 93 به حداكثر تيراژ توليد كه 100 هزار دستگاه است دست پيدا كنيم و تا سال 96 به 510 هزار دستگاه برسيم.
مصلح درباره تيراژ اين محصول در بازارهاي خارجي خاطرنشان شد: از آنجاكه برنامهريزي ما اين است كه خودرو دنا جايگزين سمند در بازارهاي خارجي شود، پيشبيني ميكنيم در بازارهاي صادراتي به تيراژ 15 هزار دستگاه دست پيدا كنيم.
معاون طراحي و توسعه محصولات ايران خودرو درباره مشخصات فني خودروي دنا متذکرشد: اين خودرو كه قابليت توليد با دنده دستي و اتوماتيك را دارد شتاب صفر تا صد را در 11.9 ثانيه كسب ميكند حداكثر سرعت آن 194.2 كيلوگرم در ساعت است و مصرف سوخت آن در سيكل تركيبي در هر صد كيلومتر تنها 7.4 ليتر است.
کد خبر: