پاسخ به:اخبار استانها : 27 فروردین 90
شنبه 27 فروردین 1390 9:29 AMخبرگزاري فارس: سرمربي تيم فوتبال صباي قم گفت: تيم ما در بهترين شرايط در جايگاه هشتم و در بدترين وضعيت در رده دهم جدول ردهبندي ليگ برتر در پايان ليگ دهم قرار ميگيرد و هرگز خطر سقوط را احساس نميكند.
به گزارش خبرگزاري فارس از قم، عبدالله ويسي جمعه شب در نشست خبري ديدار تيمش با مس كرمان در هفته سيزدهم از دور برگشت رقابتهاي ليگ برتر فوتبال باشگاههاي كشور كه در ورزشگاه 15 هزار نفري يادگار امام قم برگزار شد و با تساوي يك بر يك به پايان رسيد، بيان داشت: تيم ما به دليل اينكه شش هفته متوالي طعم پيروزي را نچشيده بود، در اين ديدار با استرس بازي كرد و نتوانست توانايي خود را به نمايش بگذارد.
وي ادامه داد: با اينكه در نيمه نخست و در 20 دقيقه ابتدايي بازي كمي دور از انتظار بازي كرديم اما در ادامه همان نيمه نخست شرايط تيم به مراتب بهتر شد و بازيكنان ما فهميدند كه نيازي به مضطرب بازي كردن نيست بلكه با تمركز لازم ميتوانند بهترين بازي خود را ارائه كنند.
سرمربي تيم فوتبال صباي قم يادآور شد: در دقايق پاياني نيمه نخست بسيار خوب بازي كرديم چون هر لحظه كه از بازي گذشت، لحظه به لحظه بهتر شديم و توانستيم به آنچه كه استحقاق ما بود يعني گل تساوي دست يافته و در پايان نيمه نخست با تساوي به رختكن برويم.
وي بيان داشت: من هرگز به تيمم به خاطر نتايج هفتههاي اخير ايراد نميگيرم زيرا بازيكنان ما به لحاظ فني عملكرد بسيار خوبي دارند، ضمن اينكه اگر واقعا بد و دور از انتظار بازي ميكرديم من خودم به عنوان سرمربي تيم تقصيرها را برگردن ميگرفتم.
ويسي خاطرنشان كرد: متاسفم از اينكه خوب بازي ميكنيم اما نتيجه نميگيريم اما يقين دارم كه تيم ما از رده دهم جدول ردهبندي تا پايان ليگ دهم پايينتر نخواهد رفت ضمن اينكه بهتر از جايگاه هشتم جدول را هم به دست نخواهيم آورد بنابراين جاي نگراني نيست.
وي اظهار داشت: در نيمه دوم بازي ارسال مستقيم از مناطق مختلف زمين در دستور كار ما بود زيرا فرزاد حاتمي را در خط حمله به عنوان يك بازيكن تاثيرگذار و سرزن داشتيم و ميتوانستيم روي او حساب ويژهاي باز كنيم ولي تيم مس نيز خوب بازي كرد.
سرمربي تيم فوتبال صباي قم در خصوص تعويضهاي خود و دليل تعويض محسن بياتينيا در نيمه نخست بازي اظهار داشت: تعويض بياتينيا فقط به خاطر مصدوميت اين بازيكن بود كه از دقيقه 15 اجازه كار خاصي را به اين بازيكن نداد، ضمن اينكه تعويض حاجيزاده هم يك تعويض اجباري بود ولي اصغري به لحاظ فني در تركيب تيم جاي گرفت.
وي در خصوص صحنه اعتراض به قضاوت داور مسابقه در نيمه دوم تصريح كرد: من هرگز ياد نگرفتهام كه ناكامي يا مشكلات و بد اقباليها را بر گردن داوري بياندازم اما در صحنهاي كه به داور مسابقه اعتراض كردم به خاطر اشتباه فاحشي بود كه در مقابل ديدگان من و ساير همكارانم اتفاق افتاد.
ويسي اضافه كرد: داور اين بازي قضاوت خوبي داشت اما در چند صحنه ميتوانست تصميمگيريهاي بهتري داشته باشد به خصوص روي صحنه دقيقه 93 بازي كه خطاي مسلم بازيكن حريف بر روي مهاجم ما را اعلام نكرد تا موقعيت يك ضربه ايستگاهي از فضايي مناسب از ما گرفته شود.
وي در خصوص گل تيم مس كرمان نيز بيان داشت: مسيها در نيمه نخست به دليل اشتباه مدافعان ما در عمق دفاع به گل رسيدند اما در نيمه دوم به خوبي اين منطقه را پوشش داديم و همه ديدند كه يارگيري خوب از بازيكنان ما سبب شد تا بهترين بازيكن آنها يعني ادينهو چيزي براي ارائه كردن نداشته باشد و در نهايت هم تعويض شد.
صباي قم با تساوي برابر مس كرمان همچنان در رده دهم جدول ردهبندي ليگ برتر با 36 امتياز باقي ماند.
انتهاي پيام/آ20/ع