يك مقام حزبي پاكستان در گفت‌وگو با فارس:
آمريكا به اهداف خود در منطقه دست نخواهد يافت

خبرگزاري فارس: نائب رئيس حزب جماعت اسلامي پاكستان خواستار توقف حملات هواپيماهاي بدون سرنشين آمريكا به خاك پاكستان شده و تأكيد كرد كه اگرچه آمريكا از همه توان خود براي كشتار مسلمانان بي‌گناه در پاكستان و افغانستان استفاده مي‌كند، اما در نهايت به اهداف شوم خود نخواهد رسيد.

"سراج الحق "، در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاري فارس در اسلام‌آباد، تهديدات ناشي از بمباران و حملات هواپيماهاي بدون سرنشين آمريكا در مناطق قبيله‌اي اين كشور را خلاف اصول اخلاقي، انساني و ارزش‌هاي دموكراتيك دانست.

وي با اشاره به كشته شدن صدها تن از مردم بي‌گناه پاكستان در اين حملات افزود: در حالي ‌كه آمريكا براي آزادي "ريموند ديويس " از مأموران سازمان سيا، غرامت پرداخت كرد، ما از اين كشور مي‌خواهيم تا بخاطر كشتن صدها تن از مردم كه در حملات هواپيماهاي بدون سرنشين آمريكا كشته شده‌اند نيز غرامت بپردازد.

سراج‌الحق خواستار توقف سريع اين‌گونه حملات به پاكستان شد و تصريح كرد: حملات هواپيماهاي بدون سرنشين باعث بروز ناآرامي در اين كشور شده است.

پاكستان ضمن اعتراض رسمي به حملات هواپيماهاي بدون سرنشين آمريكايي، آن را نقض آشكار حاكميت و تماميت ارضي خود خوانده و درباره پيامدهاي منفي آن در تشديد احساسات ضد آمريكايي در اين كشور هشدار داده است.

روز چهارشنبه گذشته در آخرين مورد از حملات هواپيماهاي بدون سرنشين آمريكا به مناطق مرزي پاكستان، دست كم شش تن كشته شدند.

انتهاي پيام/ق