پاسخ به:عناوین کل اخبار
جمعه 26 فروردین 1390 4:03 PMخبرگزاري فارس: دبيركل سازمان ملل متحد بي حرمتي به كتاب مقدس قرآن را اقدامي عميقاً ناگوار، غير قابل قبول و ناشي از عدم بردباري و غفلت خواند و صريحاً و قوياً اين اقدام مغرضانه كه با هدف ايجاد تفرقه انجام شد، را محكوم كرد.
به گزارش خبرگزاري فارس، به دنبال نامه محمد خزاعي سفير و نماينده دائم جمهوري اسلامي ايران در سازمان ملل متحد به بانكيمون دبيركل اين سازمان در خصوص سوزاندن قرآن كريم در يكي از ايالتهاي آمريكا، دبيركل سازمان ملل طي نامهاي رسمي به عنوان سفير و نماينده دائم كشورمان اين اقدام مغرضانه را محكوم كرد.
دبيركل سازمان ملل متحد در نامه خود آورده است: بي حرمتي به كتاب مقدس قرآن اقدامي عميقاً ناگوار، غير قابل قبول و ناشي از عدم بردباري و غفلت است. من صريحاً و قوياً اين اقدام مغرضانه كه با هدف ايجاد تفرقه در بين مردم و جوامع مختلف انجام شد، را محكوم ميكنم. اقدامي كه متأسفانه باعث واكنشهاي خشونت آميز در جهان شد و در نتيجه اين قبيل اقدامات و واكنشها كاركنان سازمان ملل متحد چند روز قبل در افغانستان كشته شدند.
بانكيمون با اشاره به اينكه قبلاً نيز در مورد ضرورت اعتدال و احترام متقابل صحبت كرده، تصريح كرد: اكنون نيز بر اين امر تأكيد ميكنم.
وي اضافه كرد: افراط گرايي و نفرت مذهبي جايي در گفتوگوي متمدنانه ندارد.
دبيركل سازمان ملل متحد افزود: ما بايد در خصوص بردباري و فهم بين فرهنگها، سنتها و اعتقادات صحبت كنيم و نبايد اجازه دهيم تا افراد معدودي بخواهند مناسبات بين جوامع را مختل كنند. ما بايد با مساعي مشترك يكديگر تلاش كنيم و اجازه ندهيم كه اقدامات خود سرانه برخي افراد منجر به گسترش خصومت شود.
بانكيمون اضافه كرد: همانگونه كه در جلسه مورخ 16فروردين ماه جاري به شما اعلام كردم، سازمان ملل متحد به كار خود براي ارتقاء هماهنگي بينالمللي و همكاري بين اديان از طريق ائتلاف تمدنها ادامه خواهد داد.
دبيركل سازمان ملل متحد در پايان نامه خود تأكيد كرده است: امنيت و رفاه همه مردم صرف نظر از مليت، قوميت، فرهنگ، مذهب يا ديگر اعتقادات، يك اصل بنيادي سازمان ملل متحد است.
محمد خزاعي سفير و نماينده دائم كشورمان در سازمان ملل متحد در نيويورك در 3 فروردين ماه سالجاري در نامهاي به بانكيمون دبيركل اين سازمان نسبت به اقدام اخير سوزاندن قرآن كريم در يكي از كليساهاي ايالت فلوريداي آمريكا ابراز تأسف و تأثر عميق كرده و خواستار موضعگيري و اقدام سازمان ملل متحد در خصوص اين موضوع كه جديت موج اسلام هراسي در بخشي از نقاط جهان را نشان ميدهد، شد.
وي در نامه خود با اشاره به اهداف و مسئوليتهاي دبيركل سازمان ملل متحد در حفظ صلح و دوستي بين مردم و ملتهاي جهان تأكيد كرده بود: جنابعالي مسئوليت مهمي در روشن كردن افكار عمومي بينالمللي نسبت به اين قبيل اقدامات افراطي داريد.
وي اقدام در اين رابطه را در جهت آرمان تساهل بين اديان و روابط صلح آميز بين اديان و ملتهاي مختلف دانسته بود.
انتهاي پيام/