چمران در گفت‌وگو با فارس:
فعلاً از تخصيص اعتبار صرفه‌جويي يارانه‌ها‌‌ براي شهرداري‌ها خبري نيست

خبرگزاري فارس: رئيس شوراي اسلامي شهر تهران گفت: فعلاً از تخصيص يارانه براي شهرداري‌ها از محل صرفه‌جويي هدفمند كردن يارانه‌ها خبري نيست.

مهدي چمران در گفت‌وگو با خبرنگار اجتماعي فارس درباره كمك‌هاي مالي كه دولت بايد به شهرداري‌هاي كشور كنند،‌ اظهار داشت: از 30 درصد درآمدي كه از طريق صرفه‌جويي هدفمند كردن يارانه‌ها به دست دولت مي‌رسد،‌ هنوز مبلغي براي تخصيص به شهرداري‌ها اعلام نشده است.

وي ادامه داد: بخشي از يارانه‌اي كه دولت در سال گذشته براي شهرداري‌‌ها در نظر گرفته بود پرداخت شده و تا چند روز گذشته وزارت كشور در تلاش بود تا بتواند مبلغ يارانه‌اي كه قرار است براي شهرداري‌ها لحاظ كنند افزايش يابد.

چمران تصريح كرد: يارانه‌اي كه قرار است در سال 90 به شهرداري‌ها اختصاص يابد مشخص نيست چرا كه مجلس هنوز آن را مصوب نكرده است.
انتهاي پيام/ش