پاسخ به:اخبارورزشی
پنج شنبه 25 فروردین 1390 3:26 PMخبرگزاري فارس: سرمربي تيم فوتبال استقلال گفت: هدفمان اين است كه در ليگ اول يا دوم شويم چون ممكن است سهميه سوم را از ايران بگيرند.
به گزارش خبرگزاري فارس، پرويز مظلومي در نشست خبري قبل از بازي فردا با راه آهن اظهار داشت: بازي حساسي داريم و بعد از شكست ناباورانه مقابل تراكتورسازي بازيكنان مصمم هستند 3 امتياز اين ديدار را بگيرند. با تيم جوان خوبي بازي داريم. اين تيم مقابل استقلال و پرسپوليس هميشه خوب بوده است.
وي افزود: به اتفاقات هفته گذشته توجهي نداريم. يك تيم 25 نفر است و به جاي مصدومان و محرومانمان از بازيكنان ديگر خود استفاده ميكنيم. فقط روي تيم خودمان تمركز داريم هر چند بيشتر از 4 روز براي ريكاوري و آماده شدن وقت نداشتيم. اگر همان بازي هفته گذشته را انجام دهيم 3 امتياز را ميگيريم.
سرمربي استقلال تصريح كرد: شريفات و رحمتي را به دليل محروميت در اختيار نداريم. فرهاد مجيدي هم بايد امروز تست بدهد و وضعيتش مشخص شود. ساير بازيكنان هستند و با تمام وجود تلاش ميكنند تا با ارائه يك بازي خوب 3 امتياز را از راهآهن بگيرند.
مظلومي خاطرنشان كرد: از هواداران انتظار داريم كه براي حمايت به ورزشگاه بيايند. ما هنوز در كورس قهرماني هستيم و نياز به حمايت داريم. در خانه نشستن حمايت نيست و اميدوارم با حضورشان در ورزشگاه آنها را خوشحال كنيم.
سرمربي آبي پوشان در پاسخ به اين سؤال كه نگراني بابت داوري دارد يا خير گفت: من هنوز هم معتقدم گل دوم تراكتور سازي كه از روي خطا روي جاسم كرار به دست آمد خطا نبود. البته ما هميشه به داوران احترام گذاشتهايم و اعتراض و جنجال نكرديم. باخت را هم به داوري ربط نداديم. شنيدم كه داور فردا قهرماني است. اول جا دارد به او و خانوادهاش بابت مصيبتي كه ديدهاند تسليت بگويم. او هفته گذشته در كرمان قضاوت خوبي داشت و اميدوارم فردا هم قضاوت خوبي داشته باشد. همه از او همين انتظار را دارند.
به گزارش فارس، مظلومي در پاسخ به اين سؤال كه چه جايگاهي را براي استقلال پيشبيني ميكند، گفت: همه تلاشمان اين است طبق قولي كه از روز اول دادهايم سهميه آسيا را كسب كنيم. البته در جام حذفي هم فرصت داريم. هدفمان اين است كه در ليگ اول يا دوم شويم چون ممكن است سهميه سوم را از ايران بگيرند. كسب سهميه آسيايي دور از دسترس نيست. نيم نگاهي هم به قهرماني داريم. از روز اول گفته بوديم كه به دنبال قهرماني نيستيم چرا كه شرايط سختي داشتيم. با كمك مديريت و بچهها توقعها را بالا برديم كه ميتوانيم قهرمان شويم. در بازيهاي خانگي امتيازهايي را از دست داديم كه اگر آنها را از دست نميداديم ميتوانستيم به قهرماني فكر كنيم.
وي تصريح كرد: قصد داريم براي فصل آينده 90 درصد تيم را حفظ كنيم. با بچهها هم ديروز حرف زدم. حرف و حديثهايي در نشريهها هست كه استقلال براي فصل بعد 2 هافبك و 4 مهاجم ميخواهد در صورتي كه اين صحبتها صحت ندارد.ما هنوز ليستي ارائه نكرديم. براي همه بازيكنان كارنامه فني و انضباطي درست كردهايم چه آنهايي كه يك بازي انجام دادهاند و چه بيشتر.
مظلومي ادامه داد: آنهايي كه امسال براي استقلال تلاش مثبت داشتند قدمشان روي چشم ما اما يك مسئلهاي هم است آن هم اينكه بعضي از بازيكنان با استقلال قرارداد ندارند و شايد نخواهند بمانند. ميخواهيم اسكلت اصلي تيم را حفظ كنيم. مصمم هستيم با همين نفرات و چند مهرهاي كه اضافه ميكنيم تيم را براي قهرماني ببنديم و هم براي ليگ برتر و ليگ قهرمانان آسيا تيم قوي داشته باشيم و در آسيا حرف براي گفتن داشته باشيم. امسال حرفي از قهرماني نزديم اما فصل بعد با ترميم نقاط ضعف از قهرماني هم صحبت ميكنيم.
سرمربي استقلال در مورد برخي از بازيكنان حاشيه دار گفت: هنوز يك ماه ديگر تا پايان فصل باقي مانده است و ما به عنوان معلم در مورد بازيكناني كه حاشيه دارند و خود را اصلاح ميكنند گذشت ميكنيم و خوشبختانه تاكنون اين روند را در پيش گرفتهايم.
به گزارش فارس مظلومي در پاسخ به اين سؤال كه آيا در بازي مقابل تراكتورسازي به دليل صحبتهاي جباري پس از بازي با پاختاكور وي را تنبيه انضباطي كرده و بازي نداده، اظهار داشت: جباري يكي از بهترين هافبكهاي ايران است و خودش هم ميداند دوستش داريم. هر كسي جاي من بود راه بازگشت براي او نميگذاشت. چون مقابل پاختاكور خوب بازي كرده بوديم به تركيب برنده دست نزدم. در بازي با تراكتور سازي براي تعويض سوم روي جباري حساب باز كرده بوديم اما مصدوميت شيرزاد برنامههاي ما را تغيير داد.
وي اضافه كرد: روز گذشته مقابل همه بازيكنان از جباري تشكر كردم كه مقابل خبرنگاران عاقلانه صحبت كرد و گفت "تابع تصميمات كادر فني هستم ". بازيكن بايد همين طور باشد. من وقتي ميخواهم تصميم گيري كنم بايد همه چيز را ملاك قرار دهم وگرنه همه سوء استفاده ميكنند و سنگ روي سنگ بند نميشود.
مظلومي در مورد آناليز بازيها قبل از مسابقه و اينكه فكري هفته گذشته گفته بود تراكتور سازي را خوب آناليز كرده بودند گفت: با آناليز نميشود جلوي اتفاقات بازي را گرفت. ما نقاط حريف را بسته بوديم. آنها مهرههاي خوبي داشتند. حتي حالا تارتار هم به من گفت شما طوري بازي كرديد كه تراكتور حرفي براي گفتن نداشت. گلي كه آنها به ثمر رساندند از روي اوت دستي و خطا بود.
وي يادآور شد: روي گل اول مقابل محمدي بازيكني نداشتيم كه بخواهد توپ را جمع كند. اتفاقات قابل پيشگيري نيست. مقابل ضربه ايستگاهي هم هنوز بچههاي ما به خوبي صف نبسته بودند. به جاي سيد صالحي كه او را از زمين بيرون كشيده بودم و شريفات را فرستاده بودم اين بازيكن ايستاده بود. كاپيتان تيم بايد فرد ديگري را فرا ميخواند اما اين اتفاق نيافتد و كرار هم خيلي زود به توپ ضربه زد. ما از تراكتورسازي شناخت خوبي داشتيم و از همان برنامه به گل رسيديم و حتي چند موقعيت ما را دروازه بان حريف مهار كرد.
انتهاي پيام/