پاسخ به:اخبار اجتماعی
پنج شنبه 25 فروردین 1390 2:52 PM
خبرگزاري فارس: كاوه اشتهاردي تأكيد كرد كه بهمحض دريافت مصوبه هيأت امناي مؤسسه فرهنگي مطبوعاتي ايران مبني بر معرفي علي اكبر جوانفكر بهعنوان سرپرست اين مؤسسه، كار را به وي تحويل خواهد داد.
وي كه تا پيش از اين مديرعامل مؤسسه ايران بود ، در گفتوگو با خبرنگار فارس تأييد كرد كه صبح امروز (چهارشنبه) از طريق پيامك در جريان جابهجايي خود قرار گرفته است.
وي افزود : از وزير ارشاد و رئيس دفتر رئيس جمهوري خواستهام كه مصوبه خود را زودتر و همين امروز به من ابلاغ كنند تا من كار را به مديرعامل ايرنا تحويل داده اين روزنامه را ترك كنم.
اشتهاردي ضمن رد اين اظهار نظر كه وي همچنان مدير مسئول روزنامه ايران است و بر اساس نظر هيأت امنا مي تواند به فعاليت ادامه دهد، گفت: بر اساس ساختار مصوب و ابلاغي مؤسسه و روزنامه ايران، مديرعامل مؤسسه و مديرمسئول روزنامه ايران يك نفر است و اين دو مسئوليت و جايگاه از هم قابل تفكيك نيست.
وي خبر بركناري تمام 7 عضو هيأت مديره اين مؤسسه كه ميان آنها چهره هايي چون مصلحي (وزير اطلاعات)، الهام (مشاور رئيس جمهوري)، سعيدلو (معاون رئيس جمهوري) و شيخ الاسلامي (وزير كار) هستند را نيز تأييد كرد و گفت : از اينكه بار سنگين مسئوليت اين روزنامه از دوش من برداشته شده بسيار خوشحال هستم و از آقايان مشايي، حسيني و جوانفكر به عنوان اعضاي هيأت امنا كه چنين تصميمي اتخاذ كرده اند، كمال تشكر و سپاس را دارم.
اشتهاردي از ارايه توضيح درباره دلايل اتخاذ اين تصميم خودداري كرد و گفت : بهتر است خود دوستان هيأت امنا در اين زمينه پاسخ دهند. هرآنچه ايشان بگويند من حرفي نخواهم زد و اعتراضي نخواهم داشت.
كاوه اشتهاردي از حدود چهار سال و نيم پيش با تأكيد دكتر احمدي نژاد رئيس جمهور و در دوره وزارت صفار هرندي اين مسئوليت را بهعهده گرفت و منشأ تحولات و توسعه اين روزنامه بود.
انتهاي پيام/*