بمنظور گفت‌وگو درباره ليبي،
ساركوزي و كامرون امروز در پاريس ديدار مي‌كنند

خبرگزاري فارس: رئيس‌جمهور فرانسه و نخست‌وزير انگليس امشب بمنظور گفت‌وگو درباره ليبي در پاريس ديدار مي‌كنند.

به گزارش فارس به نقل از روزنامه فرانسوي "چلنج "، كاخ رياست‌جمهوري فرانسه (اليزه) اعلام كرد: « "نيكلا ساركوزي " امشب در اليزه ميزبان "ديويد كامرون " خواهد بود و درباره اوضاع ليبي با وي به گفت‌وگو خواهد پرداخت.»

بر اساس اين گزارش، كامرون و ساركوزي امشب درپايان ضيافت شام كاري در كاخ اليزه به گفت‌وگو درباره اوضاع ليبي خواهند پرداخت.»

بنا بر اعلام اليزه، كس " و "ژرارد لانگوئه " وزراي دفاع انگليس و فرانسه نيز در ضيافت امشب كه ساعت 19:30 در كاخ اليزه آغاز مي‌شود، شركت خواهند كرد.

ديدار كامرون و ساركوزي در حالي صورت خواهد گرفت كه فرانسه و انگليس روز گذشته در انتقاد از عملكرد نيروهاي سازمان پيمان آتلانتيك شمالي (ناتو) در حفاظت از جان غيرنظاميان در ليبي اعلام كردند كه اين سازمان تلاش كافي ر ا در اين راستا انجام نداده است.

انتهاي پيام/FR/ص