ليگ قهرمانان آسيا


 

تيم فوتبال سپاهان ايران با برتري 2 بر صفر مقابل الغرافه قطر با کسب 9 امتياز کامل به کار خود در مرحله رفت ليگ قهرمانان آسيا پايان داد.


 تيم‌هاي فوتبال سپاهان ايران و الغرافه قطر از هفته سوم رقابت‌‌هاي ليگ قهرمانان آسيا از ساعت 20 امشب در ورزشگاه فولادشهر اصفهان و در حضور حدود 5 هزار تماشاگر اصفهاني به مصاف هم رفتند که در نهايت شاگردان قلعه‌نويي با پيروزي 2 بر صفر توانستند هر 9 امتياز ممکن دور رفت رقابت‌ها را کسب و صدرنشين مطلق گروه اول شوند.

 هادي عقيلي در دقيقه 54 از روي نقطه پنالتي و احمد جمشيديان در دقيقه 66 گل‌هاي سپاهان را به ثمر رساندند تا اين تيم با کسب هشتمين پيروزي پياپي در رقابت‌هاي ليگ برتر ايران و ليگ قهرمانان آسيا همچنان با قدرت به کارش تداوم بخشد.
 نيشي موراي ژاپني قضاوت اين ديدار را بر عهده داشت. وي در اين ديدار به حامد شامي، ابراهيم‌ غني، بلال محمد و جونينيو از الغرافه کارت زرد نشان داد.

 الغرافه با اين شکست يک امتيازي باقي ماند تا قبل از آغاز ديدار تيم‌‌‌هاي الهلال عربستان و الجزيره امارات که قرار است امشب در عربستان برگزار شود، در رده سوم گروه اول قرار بگيرد.