مدير كل منابع طبيعي خراسان جنوبي:
500 كيلومتر بادشكن در خراسان جنوبي ساخته مي‌شود

خبرگزاري فارس: مدير كل منابع طبيعي خراسان جنوبي با تاكيد بر حفظ منابع طبيعي استان گفت: 500 كيلومتر بادشكن در خراسان جنوبي ساخته مي‌شود.

به گزارش خبرگزاري فارس از بشرويه، حبيب‌الله شريفي صبح امروز در افتتاح پاسگاه ويژه منابع طبيعي بشرويه با اشاره به خشكسالي‌هاي مداوم و پردامنه در استان اظهار داشت: يكي از مهم‌ترين برنامه‌هاي منابع طبيعي در استان اجراي طرح‌هاي آبخيزداري است.
وي ادامه داد: در حال حاضر از اعتبارات سال گذشته 110 ميليارد ريال طلبكار هستيم و اين مبلغ غير اعتباري است كه قرار بود به صورت ملي براي سياه‌كوه هزينه شود.

* دشت سرايان وضعيت بحراني است
شريفي بيشترين مشكلات استان را در بخش افت آب‌هاي زير زميني دانست و يادآور شد: در بعضي از دشت‌ها مانند دشت سرايان وضعيت بحراني است.
مدير كل منابع طبيعي خراسان جنوبي با اشاره به ساخت 28 بند خاكي در بشرويه گفت: اين بندهاي خاكي در مجموع بيش از 6 ميليون و 500 هزار متر مكعب گنجايش آب دارند.
شريفي حجم بارش در شهرستان را 468 هزار متر مكعب دانست و ادامه داد: حجم روان آب شهرستان 175 ميليون متر مكعب است.
وي به ساخت بيش از 500 كيلومتر بادشكن در استان در حوزه بيابان‌زدايي اشاره كرد و گفت: احياي مراتع نيز يكي از برنامه‌هاي مهم اين اداره كل است.
پاسگاه ويژه منابع طبيعي بشرويه با حضور مسئولان استاني و شهرستاني به منظور حفاظت و رصد منابع طبيعي بشرويه آغاز به كار كرد.
انتهاي پيام/غ30/ع