مديركل تربيت‌بدني استان قم:
هيئت‌ها‌ به امور فرهنگي در ورزش توجه بيشتري داشته باشند

خبرگزاري فارس: مدير‌كل تربيت‌بدني استان قم گفت: بر هيئت‌ها‌ي ورزشي لازم است به امور فرهنگي در ورزش توجه بسياري داشته باشند.

عباس جهان‌بيني امروز در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در قم تصريح كرد: در واقع اهدافي كه از برگزاري كنگره ارتقاي فرهنگ ديني در ورزش داشتيم و با جديت به دنبال اجراي آن بوديم، همين مهم بود و خوشحالم كه استارت اين اقدام مهم از تربيت‌بدني قم زده شد.
وي تاكيد كرد: در واقع در كنار تلاش‌هايي كه براي توسعه ورزش در استان انجام مي‌دهيم، به موضوع فرهنگ در ورزش نيز توجه ويژه داريم و از برنامه‌هاي پيشنهادي نيز در اين راستا با كمال ميل استقبال مي‌كنيم، ضمن اينكه هيئت‌ها هم بايد تعامل خود با اداره كل تربيت‌بدني را در خصوص برنامه‌هاي فرهنگي تقويت كنند.
وي با اشاره به اهميت توجه بيشتر نسبت به مسائل فرهنگي افزود: فراموش نكنيم كه هر ورزشكاري از اين استان در ميادين مختلف حضور پيدا مي‌كند، بايد نمونه‌اي از نماد فرهنگي، ديني و مذهبي استان قم باشد، از اين رو بر هيئت‌ها‌ لازم است به امور فرهنگي در ورزش توجه بسياري داشته باشند.
مديركل تربيت‌بدني استان قم در ادامه با اشاره به اهميت توجه به ورزش تاكيد كرد: سال 1389 كه به فرموده مقام معظم رهبري سال همت مضاعف و كار مضاعف بود، براي ورزش قم سالي خوب و پربار بود و از هيئت‌هاي ورزشي استان انتظار مي‌رود كه از هم‌اكنون برنامه‌ريزي سال جديد را انجام دهند تا توسعه ورزش قم تداوم داشته باشد.
وي خاطرنشان كرد: امسال تمام تلاش ما اين بود كه در هر سه بخش همگاني، قهرماني و عمراني ورزش و موضوع مهم فرهنگ در ورزش كارهاي بزرگي انجام دهيم، با اين حال از هيئت‌ها مي‌خواهيم كه در كنار توجه به ورزش آقايان، عنايت ويژه‌اي به ورزش بانوان در زمينه‌هاي مختلف داشته باشند تا ورزش استان قم در بخش بانوان نيز موفقيت‌هاي خوبي داشته باشد.
جهان‌بيني يادآور شد: قهرمانان رشته‌هاي مختلف ورزشي الگوهاي جوانان و افتخارات جامعه هستند، بايد از عملكرد موفقيت‌آميز قهرمانان هيئت‌هاي ورزشي خبررساني مطلوبي انجام شود كه مهم نيز مورد توجه قرار بگيرد.
مديركل تربيت‌بدني استان قم عنوان كرد: تربيت‌بدني به عنوان متولي ورزش از تمام هيئت‌هايي كه با برنامه مدون در امر توسعه ورزش گام برمي‌دارند، حمايت خواهد كرد و هرگز تلاش هيئت‌ها در اين زمينه ناديده گرفته نخواهد شد.
وي خاطرنشان كرد: با آغاز سال نو يكي از برنامه‌هاي مهم موضوع فصل تابستان خواهد بود كه هيئت‌ها بايد هرچه سريع‌تر خود را براي ايجاد شرايطي مناسب به منظور ايجاد فضايي مناسب با هدف پركردن اوقات فراغت جوانان جامعه آماده كنند.
جهان‌بيني بيان داشت: تعامل هرچه بيشتر هيئت‌هاي ورزشي با آموزش و پرورش و دانشگاه‌ها يكي ديگر از عواملي است كه مي‌تواند سبب پويايي ورزش استان قم شود و از سوي ديگر بر هيئت‌ها لازم است از هم‌اكنون تلاش خود را براي آماده‌سازي تيم‌هاي قوي به منظور درخشش در مسابقات مهم داخلي و برون‌مرزي سال 1390 آغاز كنند.
انتهاي پيام/آ20/ع