پاسخ به:اخبار امروز استانها
سه شنبه 24 اسفند 1389 2:25 PMخبرگزاري فارس: فرمانده انتظامي سيستان و بلوچستان گفت: در سال جاري، 37 تن مواد مخدر توسط مأموران انتظامي استان كشف و ضبط شده است.
به گزارش خبرگزاري فارس از زاهدان، غلامعلي نكوئي پيش از ظهر امروز در نشست مطبوعاتي با خبرنگاران به تشريح عملكرد يك ساله نيروي انتظامي سيستان و بلوچستان پرداخت و اظهار داشت: در سال جاري، 146 هزار و 684 تماس تلفني و مراجعه حضوري به پليس داشتهايم كه از اين تعداد مراجعه بيش از 146 هزار و 684 فقره مأموريت را براي پليس به همراه داشته است.
وي بيان كرد: بخشي از اين تماسها به مركز فوريتهاي پليس 110 بود و بخشي نيز مراجعه حضوري شهروندان به كلانتريها بوده است.
فرمانده انتظامي سيستان و بلوچستان ادامه داد: اين ميزان تماس نسبت به مدت مشابه سال قبل، 33 درصد افزايش داشته كه اين نشان از تعامل مردم با پليس است.
نكوئي گفت: در سال جاري، 42 نفر در زمينه جرائم امنيتي دستگير شدهاند، چند باند گروگانگير هم در مدت فوق متلاشي، كه 146 نفر در اين زمينه دستگير شدهاند.
وي در ادامه از دستگيري 2 هزار و 341 نفر قاچاقچي در قالب باندها و كاروانهاي مواد مخدر خبر داد و تصريح كرد: طي سال جاري، حدود 37 تن مواد مخدر توسط مأموران انتظامي سيستان و بلوچستان كشف شده است.
فرمانده انتظامي سيستان و بلوچستان اضافه كرد: در زمينه جرائم خشن كه عمدتاً تأثير مستقيم در بحثهاي امنيتي استان دارد، امسال كاهش بسيار خوبي را شاهد بودهايم به طوري كه در بحث آدم ربايي، 28 درصد كاهش گروگانگيري در سطح استان داشتهايم و 73 گروگان نيز از چنگ آدم ربايان آزاد شدهاند.
* سيستان و بلوچستان از نظر جايگاه امنيتي در رتبه 14 كشور است
فرمانده انتظامي سيستان و بلوچستان خاطرنشان كرد: سيستان و بلوچستان از نظر جايگاه امنيتي رتبه 14 كشور را به خود اختصاص داده و به مراتب از تهران، اصفهان، خراسان رضوي و ساير استانهاي بزرگ، امنتر است.
نكوئي بيان كرد: 19 نفر از اشرار طي درگيري با مأموران نيروي انتظامي به هلاكت رسيده و در اين زمينه نيز نسبت به مدت مشابه در سال قبل 12 درصد افزايش داشتهايم.
وي از دستگيري 60 نفر از رابطان اشرار در درگيريها خبر داد و گفت: 11 نفر از پرسنل نيروي انتظامي در مأموريتهاي مختلف شهيد و 63 نفر نيز مجروح شدهاند كه اين رقم نسبت به مدت مشابه در سال قبل 48 درصد كاهش داشته است.
وي ادامه داد: كشف 783 قبضه انواع سلاح در عملياتهاي مختلف، دستگيري 131 هزار و 83 نفر از اتباع بيگانه، كشف 9 ميليون و 561 هزار و 70 ليتر سوخت قاچاق از ديگر اقدامات نيروي انتظامي سيستان و بلوچستان در سال جاري بوده است.
* 57 ايستگاه سيار انتظامي مسافران نوروزي را ارشاد ميكنند
فرمانده انتظامي سيستان و بلوچستان در زمينه برنامههاي نيروي انتظامي در طرح نوروزي 90 عنوان داشت: طرح نوروزي از بيست و هفتم اسفندماه امسال آغاز ميشود و تا پانزدهم فروردين ماه سال جديد ادامه دارد.
وي با بيان اينكه يكي از پركارترين ايام سال براي نيروي انتظامي، ايام تعطيلات نوروز است، افزود: در اين ايام برخلاف ساير ادارات و ارگانهاي جامعه كه مشغول سير و سياحت و استراحت هستند، مسئوليت و فعاليت مأموران نيروي انتظامي بيشتر شده و در آمادهباش به سر ميبرند تا امنيت و آرامش در جامعه برقرار باشد.
نكوئي گفت: در بخش پيشگيري ضمن اينكه تمام كلانتريهاي سطح استان در آمادهباش كامل قرار دارند و اقدامات پيشگيرانه را انجام ميدهند، 57 ايستگاه سيار به جز ايستگاههاي قبلي، در ورودي و خروجيهاي شهرستانهاي استان مستقر ميشوند و مسافران نوروزي را راهنمايي و ارشاد كرده و تأمين امنيت آنها را برعهده دارند.
وي بيان كرد: تمام بوستانها و پاركهايي كه توسط ستاد نوروزي استان براي مسافران در نظر گرفته شده است، توسط پليس تأمين امنيت ميشوند.
فرمانده انتظامي سيستان و بلوچستان با اشاره به اينكه حضور پر رنگ پليس در اين مدت با رويكرد ارتقاي احساس امنيت شهروندان و مسافران نوروزي است، تصريح كرد: طرح ترافيكي نيز در ايام نوروز در محورهاي مواصلاتي توسط پليس راه و در سطح شهرستانها توسط پليس راهور انجام خواهد شد.
انتهاي پيام/م10/ع