پاسخ به:اخبار امروز استانها
سه شنبه 24 اسفند 1389 2:19 PMخبرگزاري فارس: مدافع عنوان نايب قهرماني دو سال اخير اتومبيلراني كشور گفت: به عنوان تنها بانوي شركت كننده در مسابقات سرعت كشور به مقام نايب قهرماني رسيدم.
فرشته ابراهيمي امروز در گفتوگو با خبرنگار فارس در قم تصريح كرد: سطح رقابتهاي اتومبيلراني سرعت قهرماني كشور بسيار بالا بود و در واقع وقتي قرار است با 15 اتومبيلران ديگر كه همگي از آقايان بودند مسابقه دهم، شرايط نسبت به هر وضعيت ديگري سختتر ميشود.
وي ادامه داد: با اين حال سالهاي زيادي است كه در اتومبيلراني فعاليت ميكنم و تجربه بسيار بالايي دارم، ضمن اينكه در تمام مسابقاتي كه در بيشتر آنها تنها شركت كننده خانم بودهام، با اعتماد به نفس كامل براي موفقيت تلاش كردهام.
بانوي قهرمان اتومبيلراني استان قم افزود: مسابقات اتومبيلراني سرعت (ريس) قهرماني كشور با عنوان گراميداشت ياد و خاطره رانندگان فقيد كشورمان مرحوم سعيد اعرابيان و احمد شرقي دو سال متوالي است كه در اسفند ماه برگزار ميشود و از سطح بسيار بالايي برخوردار است.
وي با اشاره به اينكه اين رقابتها با شركت برترين اتومبيلرانان كشور در پيست مجموعه ورزشي آزادي تهران برگزار شد، عنوان كرد: در واقع اين مسابقه يكي از بزرگترين گردهمايي اتومبيلرانان سرعت از سراسر كشور بود كه بيش از 112 راننده در آن حضور داشتند.
ابراهيمي خاطرنشان كرد: اتومبيلرانان شركت كننده در اين دوره از رقابتهاي سرعت قهرماني كشور در 9 كلاس ريو، پژو 206 در كلاس 1600 سيسي، 1600 جيتي، 1400 جيتي، BP، آزاد، پرايد استاندارد، پژو 405 و خودروهاي هشت سيلندر به رقابت با يكديگر پرداختند كه با تلاش و تمركز بسيار زيادي توانستم عنوان نايب قهرماني را براي اتومبيلراني و ورزش قم كسب كنم.
وي اظهار داشت: در اين دوره از مسابقات با توجه به اينكه اتومبيلم خودروي پرايد بود، در كلاس استاندارد اين خودرو با حريفان خود رقابت كردم كه در نهايت سياوش قرباني از البرز در جايگاه نخست ايستاد و محمدرضا دهنوي از همين استان نيز سوم شد.
تنها بانوي اتومبيلران قمي در ادامه در خصوص شرايط امكانات و فضاي اين رشته ورزشي در قم بيان داشت: در حال حاضر امكانات و فضاي مناسبي براي تمرين در اختيار نداريم اما تلاشهاي زيادي از سوي تربيتبدني، شهرداري و هيئت موتورسواري و اتومبيلراني قم صورت گرفته است تا در مجموعه ورزشي يادگار امام تمرينات خود را از سال آينده برگزار كنم.
وي عنوان كرد: بارها اتفاق افتاده است كه با اتومبيلهاي مختلف در رقابتهاي اتومبيلراني قهرماني كشور شركت كردهام اما خودروي مورد استفادهام با آسيبها و خسارات زيادي مواجه شده است ولي حمايت خوبي از سوي همسر و خانوادهام از من صورت ميگيرد و علاقه زيادي نيز به اين رشته دارم.
انتهاي پيام/آ20/ب