دبير اجرايي نخستين همايش آسيب‌هاي اجتماعي:
بيشترين مقالات همايش آسيب‌هاي اجتماعي در زمينه اعتياد است

خبرگزاري فارس: دبير اجرايي نخستين همايش دوسالانه آسيب‌هاي اجتماعي ايران گفت: بيشترين مقالات رسيده به همايش آسيب‌هاي اجتماعي در زمينه اعتياد، طلاق و خشونت خانگي است.

به گزارش خبرگزاري فارس از بيرجند، محمدحسن اكبري‌مطلق صبح امروز در نشست دستگاه‌هاي همكار همايش دوسالانه آسيب‌هاي اجتماعي ايران اظهار داشت: تاكنون 220 مقاله به همايش رسيده است كه اعتياد با 30 مقاله، طلاق با 23 مقاله و خشونت خانگي با 22 مقاله بيشترين مقالات رسيده به دبيرخانه همايش را داشته‌اند.
وي آخرين مهلت ارسال مقالات را 20 اسفندماه دانست و تاكيد كرد: اين همايش در سالن اجلاس سراسري نماز به مدت دو روز در 31 فروردين و اول ارديبهشت‌ماه برگزار مي‌شود.
دبير اجرايي نخستين همايش دوسالانه آسيب‌هاي اجتماعي ايران از حضور 100 مهمان در اين همايش خبر داد.
اكبري‌مطلق با اشاره به اينكه خراسان جنوبي از لحاظ آسيب‌هاي اجتماعي رتبه 31 كشور را دارا است، اذعان داشت: هرچند مشكلات اندك ولي بايد نسبت به همين مشكلات اندك توجه ويژه‌اي داشته باشيم.
وي با بيان اينكه تا كنون همايش‌هاي ملي و منطقه‌اي متعددي پيرامون آسيب‌هاي اجتماعي برگزار شده است، گفت: سازمان بهزيستي كشور به عنوان يكي از متوليان اصلي پيشگيري، مداخله و توانمندسازي در برابر آسيب‌هاي اجتماعي با هدف ايجاد فرصتي مناسب براي تبادل اطلاعات و ارائه دستاوردهاي پژوهشي و علمي انديشمندان اقدام كرده است.
اكبري‌مطلق از ارائه مقالات علمي و پژوهشي، علمي و ترويجي، چكيده مقاله‌هاي پژوهشي به صورت پوستر، كارگاه‌هاي آموزشي، نمايشگاه كتب تخصصي و تشكيل ميزگردهايي در ارتباط با مسائل و نيازهاي منطقه‌اي و كشوري پيرامون آسيب‌هاي اجتماعي ايران در حاشيه اين همايش خبر داد.
نخستين همايش دوسالانه آسيب‌هاي اجتماعي ايران فروردين ماه سال 1390 به ميزباني سازمان بهزيستي استان خراسان جنوبي در بيرجند برگزار مي‌شود.
انتهاي پيام/غ30/ح