كارشناس بهزيستي نور:
عدم مهارت نه گفتن علت اصلي گرايش به اعتياد است

خبرگزاري فارس: كارشناس بهزيستي نور علت گرايش به اعتياد را عدم مهارت نه گفتن و سخت‌گيري بي‌مورد خانواده‌ها دانست.

به گزارش خبرگزاري فارس از شهرستان نور، علي وطن دوست ظهر امروز در جلسه شوراي اداري شهرستان نور با ارائه گزارشي علت گرايش اعتياد را عدم مهارت نه گفتن و سخت‌گيري بي‌مورد خانواده‌ها دانست و بيان داشت: آگاه‌سازي و آموزش در پيشگيري از اعتياد موثر است.
وي افزود: با مشخص كردن گروه هدف، سنين، نوع شغل و نيز نوع مصرف معضلات اعتياد و مصرف مواد مخدر بايد اطلاع‌رساني و آگاهي داده شود.
كارشناس بهزيستي نور تقويت فعاليت‌هاي جايگزين، مهارت برخورد با جوانان و ارتباط با آنان، ارتقاي سطح فرهنگي را از اقدامات موثر همراه با آموزش در عدم گرايش به اعتياد اعلام كرد.

* قرآن كتاب مديريت است
امام جمعه نور نيز گفت: قرآن كتاب مديريت است.
حجت‌الاسلام سيد حسين اميري بيان داشت: نرم‌خويي و رفتار ملايم با مردم دستور خداوند به رسول الله (ص) است و اگر شما اين رفتار را با مردم داشته باشيد، نعمت خداوند نصيب شما شده است.
امام جمعه نور افزود: بداخلاقي مردم را از شما دور و پراكنده مي‌كند و جايگاه مردمي شما از دست مي‌رود.
اميري با اشاره به سفارش خداوند به رسولش مبني بر عفو و طلب مغفرت براي مردم و مشورت با آنان خطاب به اعضاي شوراي اداري شهرستان نور گفت: در تصميمات با كاركنان خود مشورت كنيد تا نقاط ضعف تصميمات كاهش پيدا كند.
وي گفت: خداوند توكل‌كنندگان به خود را دوست دارد.
امام جمعه نور بيان داشت: نحوه مديريت صحيح را قرآن به ما آموخته و اين مديريت صحيح موجب شد پيامبر در مدت كمي بتواند اسلام را گسترش دهد.
اميري قرآن را كتاب مديريت معرفي كرد و افزود: رمز موفقيت ما در ريزه‌كاري‌هايي است كه قرآن در درس مديريتي خود نهفته دارد.
وي به كاركنان دولت توصيه كرد؛ فضاي دوستي، صميميت و معنويت را گسترش دهند و از تهمت و غيبت بپرهيزند زيرا اين اعمال جو بدي را ايجاد مي‌كند و فضا را وهم‌آلود مي‌سازد.
امام جمعه نور در پايان اظهار داشت: سال جديد تجديد حيات براي خدمت به مردم مبدل شود.
انتهاي پيام/ل20/ز