مديركل آموزش و پرورش كرمان:
توسعه پژوهش از مهم‌ترين اولويت‌هاي آموزش و پرورش است

خبرگزاري فارس: مديركل آموزش و پرورش استان كرمان گفت: يكي از مهم‌ترين اولويت‌هاي سيستم آموزش و پرورش توسعه محور تحقيق و پژوهش است.

به گزارش خبرگزاري فارس از كرمان، احمد فتحي پيش از ظهر امروز در آيين تجليل از برگزيدگان جشنواره خوارزمي در استان كرمان طي سخناني اظهار داشت: يكي از مهم‌ترين اولويت‌هاي سيستم آموزش و پرورش توسعه محور تحقيق و پژوهش است.
وي با اشاره به اينكه طي دو سال اخير بحث تحقيق و پژوهش شتاب بيشتري در استان به خود گرفته است، گفت: نگاه به توسعه تحقيق، پژوهش و نخبه‌پروري از اولويت‌هاي نظام آموزشي كشور است.
مديركل آموزش و پرورش استان كرمان تصريح كرد: فرهنگ‌سازي براي گسترش تحقيق و پژوهش از اهميت ويژه‌اي برخوردار است.
وي خطاب به نخبگان بيان داشت: زكات علم و دانش آموزش آن به ديگران است و شما كه با توكل به خداوند و با اتكا به پشتيباني خانواده توانسته‌ايد، پله‌هاي علم و تحقيق را پشت سر گذاريد بايد در فكر اشاعه هر چه بيشتر اين فرهنگ در جامعه باشيد.
فتحي افزود: تحقيق و پژوهش كار دست نيافتني نيست لذا ما بايد با توسعه اين فرهنگ در جامعه و در مراكز علمي موجبات پيشرفت و ترقي جوانان و كشورمان را فراهم كنيم.
معاون آموزش متوسطه اداره كل آموزش و پرورش استان كرمان با بيان اينكه برگزاري جشنواره جوان خوارزمي از جمله كارهاي علمي مشترك ما‌بين وزارتخانه‌هاي آموزش و پرورش و علوم است، اظهار داشت: از سال آينده آموزش و پرورش با روند جديدتري در اين جشنواره شركت مي‌كند.
ابراهيم شيخ بهايي ورود دانش‌آموزان و نخبگان به عرصه تحقيق و پژوهش را آغازي براي پيشرفت علمي كشور عنوان كرد و گفت: دانش‌آموزان و جوانان شايسته ايراني از استعداد و لياقت بالايي براي اثبات توانمندي‌هاي خود برخوردار هستند.
وي بيان داشت: برگزاري اين جشنواره‌ها زمينه‌ساز رشد و تعالي علم و دانش كشور است.
انتهاي پيام/ز30/ب