سرپرست تيم فوتبال پاس همدان:
بازي با صبا كلاسي براي كارشناسي اشتباهات داوري است

خبرگزاري فارس: سرپرست تيم فوتبال پاس همدان گفت: اشباهات داوري در ديدار با صباي قم گريبان‌گير ما شد و اين بازي در نوع خود يك كلاس براي كارشناسي اشتباهات داوري است.

به گزارش خبرگزاري فارس از قم، عبدالحميد رمضاني شنبه شب پس از پايان ديدار تيم‌هاي فوتبال صباي قم و پاس همدان كه با تساوي يك بر يك و تقسيم امتيازها همراه بود، در جمع خبرنگاران اظهار داشت: داور در اين ديدار هر‌چه خواست كرد و در واقع شرايط را به گونه‌اي پيش برد كه تيم ما برنده بازي نشود.
وي ادامه داد: اين بازي در نوع خود يك كلاس واقعي براي كارشناسي اشتباهات داوري است، زيرا داور بازي كه به نظرم قاسم واحدي بود، آنجا كه بايد اجازه بازي مي‌داد بر عكس عمل مي‌كرد و جايي كه بايد بازي را متوقف مي‌كرد، اجازه بازي مي‌داد.
سرپرست تيم فوتبال پاس همدان اضافه كرد: داور بازي هر‌جا كه دلش مي‌خواست خطا مي‌گرفت و هر‌جا كه مي‌توانست بازي را از حركت مي‌انداخت و به نظر من با اشتباهاتي كه در نحوه اعلام پنالتي به سود صبا و ناديده گرفتن پنالتي ما داشت، اشتباهاتش كامل شد.

* به جان بچه‌ام قسم داور به من توهين كرد
وي در ادامه از توهين عليرضا كهوري كمك اول قاسم واحدي داور اين ديدار به وي خبر داد و تصريح كرد: حاضرم جان بچه‌هايم را قسم بخورم كه در يكي از صحنه‌ها داور آنچنان بد و با لحن شديد به من توهين كرد كه از خجالت نمي‌توانم آن را بر زبان بياورم.
رمضاني تصريح كرد: اين اقدام كمك داور را قطعا به كميته انضباطي گزارش خواهم كرد و هرگز از موضع خود كوتاه نخواهم آمد و هر جا كه لازم باشد اين توهين را پيگيري مي‌كنم تا اين آقا به اشتباه خود و حرفي كه زده است، پي ببرد.
وي در خصوص پنالتي كه داور مسابقه به سود تيم فوتبال صباي قم اعلام كرد، اظهار داشت: به نظر من آن صحنه اصلا پنالتي نبود و داور به اشتباه در سوت خود دميد كه هم سبب گل خوردن ما و هم موجب اخراج يكي از بازيكنان ما شد.
سرپرست تيم فوتبال پاس همدان عنوان كرد: نمي‌دانم چرا داوران در هفته‌هاي اخير براي ما اينگونه سوت مي‌زنند، آنهم براي تيمي كه در آستانه سقوط به مسابقات ليگ دسته اول قرار دارد و يك استان را نگران خواهد كرد.
وي بيان داشت: اگر اين تيم به ليگ دسته اول سقوط كند چه كسي پاسخ مردم يك استان را خواهد داد كه نگران آن هستند و چرا نظارت كاملي بر روي نحوه قضاوت داوران بازي‌ها نيست كه به راحتي يك تيم را به اين شرايط سوق ندهند.
رمضاني خاطرنشان كرد: به نظر من حق ما كسب پيروزي در اين ديدار و سه امتياز از تيم صباي قم بود و اگر داور پنالتي را به سود صبا اعلام نمي‌كرد، صبا تا پايان بازي هرگز نمي‌توانست دروازه تيم ما را باز كند و به گل تساوي برسد.
تيم فوتبال پاس همدان با توقف حاصل از تساوي يك بر يك در ديدار هفته بيست و ششم ليگ برتر فوتبال برابر صباي قم، 22 امتيازي شد و همچنان در مكان هجدهم و آخر جدول رده‌بندي ليگ برتر باقي ماند.
انتهاي پيام/آ20/ح