پاسخ به:اخبار امروز استانها
یک شنبه 22 اسفند 1389 2:36 PMخبرگزاري فارس: فرماندار درميان از بيمه شدن يكهزار و 596 ورزشكار سازمان يافته اين شهرستان خبر داد و گفت: 18 خانه ورزشي با اعتبار 720 هزار تومان در روستاهاي درميان به بهرهبرداري رسيده است.
به گزارش خبرگزاري فارس از درميان، سيدمحمدرضا حسيني صبح امروز در مراسم تجليل از برترين فعالان ورزشي درميان اظهار داشت: توسعه زيرساختهاي ورزشي خراسان جنوبي در دولت دهم جهش زيادي داشته است.
وي با بيان اينكه توجه به مقوله ورزش و سلامت جامعه بزرگترين دغدغه مسئولان استان و دولتمردان است، تصريح كرد: شهرستان درميان در بحث آموزش رشتههاي مختلف ورزشي مقام نخست استان را به خود اختصاص داده است.
حسيني از توسعه ورزش در اين شهرستان مرزي به عنوان خاكريزي مستحكم در برابر تهديدات فرهنگي دشمن ياد كرد و افزود: سالن ورزشي قهستان تا پايان اسفندماه جاري به بهرهبرداري ميرسد.
* بيش از 624 ميليون تومان در ورزش درميان هزينه شد
فرماندار درميان نيز گفت: در سال جاري مبلغ 624 ميليون و 250 هزار تومان براي تجهيز هيئتها و توسعه فضاهاي ورزشي درميان هزينه شده است.
رجبعلي براتي افزود: در حال حاضر 25 هيئت ورزشي در درميان فعاليت ميكنند كه فعاليت 16 هيئت مربوط به ورزش بانوان است.
وي تعداد اماكن ورزشي بهرهبرداري شده شهرستان را سه واحد برشمرد و اظهار داشت: استخر شناي اسديه، سالنهاي ورزشي قهستان و بورنگ و احداث سه زمين روباز ورزشي در روستاهاي شهرستان از جمله اماكن در دست ساخت شهرستان است.
* بيمه 1596 ورزشكار سازمانيافته درميان در سال جاري
فرماندار درميان با بيان اينكه جوانان مستعد اين خطه در رشته كبدي حرفهاي زيادي براي گفتن در سطح استان و حتي كشوري دارند، تصريح كرد: رشتههاي فوتسال، كبدي، دو و ميداني، تنيس روي ميز، واليبال، شطرنج روستايي و عشايري، ورزشهاي همگاني و باستاني از فعالترين رشتههاي ورزشي درميان به شمار ميروند.
براتي از بيمه شدن يكهزار و 596 ورزشكار سازمان يافته شهرستان در سال جاري خبر داد و گفت: 18 خانه ورزشي با اعتبار 720 هزار تومان در روستاهاي شهرستان نيز به بهرهبرداري رسيده است.
وي انتخاب 21 ورزشكار درمياني در تيمهاي مختلف استان، كسب دو عنوان منطقهاي و كشوري، كسب 20 مقام استاني، برگزاري 17 مورد پيادهروي خانوادگي و برگزاري 130 مسابقه ورزشي را از جمله مهمترين افتخارات و فعاليتهاي ورزشي درميان در سال جاري برشمرد.
*انتقاد فرماندار درميان از تأخير در روند احداث سالن ورزشي قهستان
فرماندار درميان ضمن انتقاد از تأخير به وجود آمده در روند احداث سالن ورزشي قهستان ادامه داد: با كمي مديريت و برنامهريزي اصولي اين سالن ميتوانست مدتها قبل به بهرهبرداري برسد.
براتي با بيان اينكه تأخير به وجود آمده خسارات فراواني به ورزش شهرستان و جوانان قهستان وارد كرده است، يادآور شد: برنامهريزي مدون و هدفمند رمز موفقيت و پيشرفت است.
* ورزش زمينهساز شادابي و سلامت جامعه
سرپرست اداره تربيتبدني درميان نيز گفت: ورزش زمينهساز شادابي و سلامت جامعه ميشود.
مهدي عجمينژاد با بيان اينكه جوانان درمياني از استعدادهاي بالقوهاي در رشتههاي مختلف ورزشي برخوردار هستند، اظهار داشت: شناسايي ظرفيتها و فابليتهاي ورزشي جوانان و نوجوانان اين شهرستان مرزي در رشتههاي مختلف ورزشي مهمترين برنامه و اولويت كاري اداره تربيت بدني درميان است.
انتهاي پيام/غ20/ح