پاسخ به:اخبار سیاسی امروز
شنبه 21 اسفند 1389 7:22 PM
اخبار نوری زاده از پشت پرده کلمه |
||||
|
||||
|
به گزارش «» ، علیرضا نوری زاده مفسر رادیو اسرائیل و صدای آمریکا مدعی شد که سایت کلمه ، پایگاه اطلاع رسانی رسمی میرحسین موسوی در اختیار ماموران امنیت جمهوری اسلامی قرار گرفته است.
نوری زاده طی گفتگویی با شبکه تلویزیونی صدای آمریکا(VOA) با اشاره به عذرخواهی سایت «کلمه» بابت انتشار خبر کذب انتقال موسوی به زندان حشمتیه ، ادعا کرد: چون هیچ دلیلی برای عذرخواهی سایت کلمه درباره خبر منتشره وجود ندارد پس باید نتیجه بگیریم که این سایت به دست ماموران امنیتی جمهوری اسلامی افتاده است.وی ادعا کرد که 5 ،6 نفر رمز عبور ورود به سایت کلمه را دارند که برخی از آن ها در خارج کشور هستند.نوری زاده به اسامی افرادی که پسورد ورود به سایت کلمه را دارند اشاره ای نکرد اما با اشاره به حضور برخی مشاوران موسوی در کشورهای اروپایی (نظیر اردشیر امیرارجمند) و تشکیل گروهی با عنوان شورای هماهنگی راه سبز امید توسط آنها احتمال می رود منظور نوری زاده این اشخاص باشند.
گفتنی است سایت کلمه هنگام آغاز حصر خانگی موسوی و همسرش با انتشار خبری مدعی شد که این دو به زندان حشمتیه منتقل شده اند اما پس از آن که با روشن گری رسانه ها مشخص شد که زندان حشمتیه ربطی به نهادهای امنیتی و انتظامی ندارد و 3 سال است تعطیل شده است سایت کلمه خبر دروغ خود را پس گرفت و بابت آن از مخاطبین عذرخواهی کرد. عذرخواهی سایت کلمه بابت انتشار اخبار دروغ ، واکنش تند بسیاری از حامیان فرقه سبز در خارج کشور را بدنبال داشت در حالی که سایت کلمه این عذرخواهی را به دلیل آشکار شدن ابعاد دروغ بزرگش نزد مردم داخل کشور عنوان کرد.
==================================================================================
: علیرضا نوری زاد از فعالین ضدانقلاب که هر شب در صدای امریکا تحلیل سیاسی ارائه میدهد شب گذشته ادعای جالبی درباره سایت میرحسین موسوی مطرح کرد.
به گزارش خبرنگار «خبرنامه دانشجویان ایران»، نوری زاد می گوید آشنایی کاملی با گردانندگان سایت کلمه وابسته به میرحسین موسوی دارد و از آنها بعید است که برخی مطالب را روی سایت کار کنند.
این چهره ضدانقلاب که رسما از آشنایی با 5 عضو تحریریه سایت موسوی خبر میدهد تکذیب دروغ رسانه های خارجنشین درباره دستگیری موسوی را نشانه احاطه وزارت اطلاعات به سایت کلمه می داند.
بعد از ارائه این تحلیل توسط نوری زاد دعوای بامزهای میان سبزها درگرفت تا جایی که واکنش ها به این ادعای نوریزاد توسط کاربران اینترنتی وابسته به جریان فتنه از عمق تناقض های رفتاری و ایجاد جو رعب و وحشت از دستگاههای امنیتی جمهوری اسلامی خبر می دهد.
برخی سبزهای فتنهگر می گویند نوریزاد خودش از عوامل وزارت اطلاعات است و جالب اینکه چندین کاربر مشهور بالاترین پارافراتر گذاشته اند و می گویند صدای امریکا در کنترل عوامل جمهوری اسلامی است!
چندین کامنت زیر لینک ویدئویی نوری زاد را مشاهده کنید که از هرتوضیحی کامل تر است:
*مگه کلمه تو داخل ایران اداره میشه؟!
*یعنی امکانش هست ؟ به نظر من اگه دست رژیم بود سایت های دیگه با خبر میشدن
*اصلا حس خوبی نسبت به این خارج نشین ها ندارم . از جمله این نوری زاده !
*موسوی و کروبی رو گرفتن و زیر شکنجه و فشار هستن اونوقت شما از اینکه یک تحلیل گر معتبر سیاسی میگه وبسایت آقای موسوی هم دست رژیم افتاده آشفته میشید !؟ چه جماعتی هستین بابا! اگه ناراحتی و فریادی باید کشیده بشه, باید برای چند انسان شجاع زنده که دست رژیم افتادن باشه نه یه وبسایت مجازی که با یک کلیک میشه هستو نیستش کرد و جسم و جانی نداره
*من هم تاید میکنم، از سالها پیش به این گوش میدادم کمو بیش، شدیدن خالی میبنده، چیزی از این روزنامه ورزشی ها کم نداره.
من هم قبول دارم که کلمه گاهی عجیب رفتار میکنه، والی از یک "عذرخواهی" یک ضرب تحت کنترل اطلاعات بودن رو نتیجه گیری کردن با عقل جور در نمیاد.
*اردشیر امیرارجمند و بسیاری دیگر از فعالین اصلاح طلب خارج از کشور با گردانندگان کلمه در تماسند؛ اگر چنین خبری بود اعلام می کردند.امثال امیر ارجمند آنقدر کم تجربه نیستند که ندانند با سکوت دربرابر چنین بازیهایی بیشتر به سلامت موسوی آسیب می رسد؛مگر اینکه دوستان تصور کنند امیر ارجمند هم به موسوی خیانت می کند که در این صورت به این دسته از دوستان وب سایت خودنویس را برای دریافت اطلاعات دقیق توصیه می کنم.
*از فرط دشمنی با توهم و ادمهای متوهم خودمان هم دچار توهم شده ایم :
دوستان
خیالهمگی راحت : سایت کلمه نه هک شده و نه صحبت های نوریزاده در باره صحت داره
اون داستان 5 نفر و ما می دونیم اینا هم تخیله ....
-------------------------------------------------------------------------
حقیقت همونیه که کلمه نوشته و بزودی همه چیز روشن خواد شد
-------------------------------------------
آقای نوریزاده هم بابت این مطلب باید رسما عذر خواهی کنند