سرويس: اجتماعي - حوادث

03-11-2011
10:16:43
: كد خبر


سرويس: اجتماعي - حوادث

رييس پليس آگاهي آذربايجان شرقي خبر داد: با تلاش كارآگاهان اداره مبارزه با سرقت آگاهي، سارق شبانه آپارتمان‌هاي محلات تبريز دستگير و به 66 فقره سرقت از منازل اعتراف كرد.

به گزارش سرويس «حوادث» خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا)، سرهنگ مداحي با بيان خبر گفت: پليس آگاهي با توجه به دريافت شكايات متعدد از سوي خانواده‌ها با موضوع سرقت طلاجات، پول نقد و اموال قيمتي از محلات مختلف تبريز، موضوع را در دستور كار اداره آگاهي قرار گرفت.

وي گفت: اخيرا پرونده سرقت يكي از منازل از طريق يكي از كلانتري‌هاي تبريز واصل شد كه در بررسي پرونده مشخص شد، مدارك شخصي نيز سرقت شده است.

مداحي تصريح کرد: در بررسي‌هاي بعمل آمده مشخص شد كه يكي از مدارك مسروقه در اختيار يكي از مجرمان پخش‌كننده موادمخدر قرار گرفته كه كارآگاهان با اخذ دستور قضايي اين فرد را به بصورت غافلگيرانه دستگير و در بازرسي بدني از او كارت پايان‌خدمت مالباخته را كشف كردند.

وي افزود: تحقيقات بعدي نشان داد كه سارقي كه چندي قبل دستگير و فعلا در زندان تبريز است مدارك و مقداري طلا به او داده و در مقابل موادمخدر خريداري كرده است.

به گزارش ايسنا،مداحي ادامه داد: با هماهنگي مرجع‌قضايي سارق از زندان تحويل و در تحقيقات چند روزه به سرقت 66 فقره منازل از محلات تبريز به صورت شبانه اعتراف كرد.

وي گفت: متهم به همراه دو مالخر دستگير شده‌است و با تكميل پرونده وصدور قرار مناسب روانه زندان شدند.

انتهاي پيام