رئيس دانشگاه پيام‌نور كرمان خبر داد:
اعزام بيش از يك‌هزار دانشجوي پيام ‌نور كرمان به اردوي راهيان نور

خبرگزاري فارس: رئيس دانشگاه پيام‌نور استان كرمان گفت: بيش از يك‌هزار دانشجو پيام‌نور كرمان به زودي به اردوي راهيان نور اعزام مي‌شوند.

به گزارش خبرگزاري فارس از كرمان،‌ حميد تابلي پيش از ظهر امروز در جمع خبرنگاران با بيان اينكه دانشگاه پيام‌نور در استان كرمان داراي 30 مركز و واحد دانشگاهي و 40 هزار دانشجو است، اظهار داشت: پيش‌بيني مي‌شود، بيش از يك هزار دانشجو از مراكز و واحدهاي دانشگاه پيام‌نور استان كرمان به اردوي راهيان نور امسال اعزام شوند.
وي با اشاره به اعزام 280 دانشجو از دانشگاه پيام‌نور مركز كرمان به سرزمين‌هاي نور گفت: آشنايي جوانان دانشجو با فرهنگ ايثار، شهادت، فرهنگ انتظار و مهدويت از مهم‌ترين اهداف سفر كاروان‌هاي راهيان ‌نور به جبهه‌هاي جنوب كشور است.
رئيس دانشگاه پيام‌نور استان كرمان با اشاره به اينكه راهيان‌نور جوانان كشور را بيمه مي‌كند، افزود: راهيان‌نور حلقه اتصال نسل امروز با رشادت‌ها‌ي رزمندگان دفاع مقدس است.
وي خاطرنشان كرد: اعزام نسل سوم انقلاب به محل رشادت و شهادت‌طلبي هشت سال دفاع مقدس نشان از به ثمر رسيدن نهال انقلاب اسلامي است و بايد از تمام ظرفيت‌هاي راهيان‌نور در راستاي رشد و تعالي فرهنگ اسلامي استفاده كنيم.
تابلي بيان داشت: جنگ هشت ساله دفاع مقدس منبع عظيم آثار ارزشمند براي جمهوري اسلامي است و بهره‌برداري از اين ذخيره الهي مسير كشور را در راستاي رشد و پيشرفت قرار مي‌دهد.
وي با اشاره به انقلاب‌هاي رخ داده در كشورهاي اسلامي تصريح كرد: بيداري اسلامي در جهان برگرفته از انقلاب اسلامي است.
رئيس دانشگاه پيام‌نور استان كرمان با اشاره به تبيين آثار و بركات انقلاب اسلامي براي نسل جوان و نوجوان افزود: اجراي منويات مقام معظم رهبري و بصيرت بخشي مهم‌ترين اولويت فعاليت‌ها در سفر راهيان‌نور بايد باشد.
انتهاي پيام/ل30/ح