مدير اجرايي مراكز رزرواسيون مازندران خبر داد:
معافيت مالياتي براي صاحبان واحدهاي اقامتي داراي پروانه

خبرگزاري فارس: مدير اجرايي مراكز رزرواسيون مازندران گفت: صاحبان واحدهاي اقامتي كه اقدام به اخذ پروانه كنند از معافيت مالياتي برخوردار مي‌شوند.

به گزارش خبرگزاري فارس از رامسر، هوشنگ مرادي شامگاه چهارشنبه در نشست هم‌انديشي با صاحبان كيوسك‌هاي رزرواسيون گردشگري در آستانه نو كه با حضور نماينده ميراث فرهنگي و رئيس پليس اماكن در هتل خلج رامسر برگزار شد، افزود: طرح ساماندهي اماكن اقامتي و استيجاري از سال 1386 در 6 استان كشور شروع به‌ كار كرد كه در استان مازندران با جديت بيشتري به ‌دليل زيبايي‌هاي منحصر به فردش دنبال شد.
وي ادامه داد: هدف از اين طرح نيز ساماندهي تابلوبه‌دستان و وجهه اجتماعي فراهم كردن براي آنان تحت عنوان راهنمايان گردشگري و همچنين ايجاد امنيت براي مسافران است.
مدير اجرايي مراكز رزرواسيون مازندران اظهار داشت: در شهرستان رامسر كيوسك‌هايي براي اسكان تابلوبه‌دستان قرار گرفت و اين به‌صورت پايلوت از شهرستان رامسر اجرايي شد و تاكنون نيز استقبال خوبي شده است.
مرادي ادامه داد: تعداد كيوسك‌هاي مستقر در رامسر در حال حاضر 11 كيوسك است كه با رايزني‌هاي انجام شده با شهرداري‌ها قرار است در آينده نزديك به 15 كيوسك افزايش يابد.
وي تعداد واحدهاي اقامتي شناخته شده در رامسر را يك‌هزار و 500 واحد دانست و تصريح كرد: از اين تعداد 200 واحد تاكنون اقدام به اخذ پروانه كردند.
مرادي اخذ مجوز براي پذيرش مسافران در واحدهاي اقامتي را از ضرورت‌ها دانست و از راهنمايان گردشگري خواست تا در اين امر مهم با سازمان همكاري لازمه را داشته باشند.
مديرعامل شركت بهشت گستر با اعلام اين مطلب كه اگر صاحبان واحدهاي اقامتي اقدام به اخذ پروانه كنند از معافيت مالياتي برخوردار مي‌شوند، افزود: ما بايد خودمان را تثبيت كنيم و با شركت در كلاس‌هاي آموزشي كه به منظور رعايت اصول ايمني و بهسازي الگوهاي رفتاري تشكيل مي‌شود مي‌توانيم به گردشگران به نحو احسن به گردشگران خدمت‌رساني كنيم.
وي با تاكيد به موارد امنيتي كه بايد راهنمايان گردشگري در بحث پذيرش مسافر رعايت كنند، خاطرنشان كرد: يكي از آيتم‌هاي اخذ مجوز گذراندن دوره‌هاي آموزشي است.
انتهاي پيام/غ20/ح