مديركل كميته امداد استان قزوين خبر داد:
جمع‌آوري كمك‌هاي مردمي در 1240 پايگاه قزوين

خبرگزاري فارس: مديركل كميته امداد امام خميني (ره) استان قزوين گفت: به مناسبت جشن نيكوكاري از ساعات نخستين صبح امروز يك‌هزار و 240 پايگاه در قزوين كمك‌هاي مردمي را در سطح استان جمع‌آوري مي‌كنند.

هدايت صفري امروز در حاشيه برگزاري مراسم جشن نيكوكاري در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در قزوين اظهار داشت: يكي از اقداماتي كه در آستانه عيد نوروز در راستاي كمك به خانواده‌هاي نيازمند صورت مي‌گيرد برگزاري جشن نيكوكاري است تا مردم در شادي يكديگر شريك باشند.
وي ادامه داد: در استان قزوين نيز در راستاي جمع‌آوري كمك‌هاي مردمي يك‌هزار و 240 پايگاه ثابت و سيار از صبح امروز كمك‌هاي خيرخواهانه مردم اين استان را جمع‌آوري مي‌كنند كه با وجود اينكه ساعات زيادي از شروع اين برنامه نمي‌گذرد ولي استقبال خوب مردم استان را شاهد هستيم.
مديركل كميته امداد امام خميني (ره) استان قزوين اضافه كرد: از ميان اين تعداد پايگاه، 17 پايگاه سيار است كه در مناطقي كه پايگاه ثابت داير نيست از پايگاه‌هاي سيار براي جمع‌آوري كمك مردم استفاده مي‌شود.
وي عنوان داشت: در كنار اين پايگاه‌ها در مدارس نيز جمع‌آوري كمك‌ها به خانواده‌هاي نيازمند صورت مي‌گيرد به طوري كه با تعامل با آموزش و پرورش بيش از 700 مدرسه در استان انتخاب شدند كه در اين مدارس نيازمندان توسط مديران و معلمان شناسايي شده و به اين افراد پرداخت كمك صورت مي‌گيرد.
صفري تصريح كرد: شعار امسال جشن نيكوكاري سيره نبوي، احسان علوي و جشن نيكوكاري است كه با توجه به فرهنگ نوع‌دوستي مردم استان قزوين، كه هميشه در امور خير پيشتاز و پيشگام بودند، پيش‌بيني مي‌كنيم كه كمك‌هايي كه امسال جمع‌آوري مي‌شود نسبت به جشن نيكوكاري سال گذشته رشد داشته باشد.
وي خاطر نشان كرد: با توجه به اينكه ممكن است امروز عده‌اي به دلايل مختلف از جمله مشغله كاري نتوانند كمك‌هاي خود را داشته باشند در روز جمعه 20 اسفند ماه نيز در همه مصلاهاي نماز جمعه پايگاه‌هايي داير شده است كه اقدام به جمع‌آوري كمك‌هاي مردمي خواهند كرد.
مديركل كميته امداد امام خميني (ره) استان قزوين خاطر نشان كرد: همچنين حساب 63273000 نيز براي اين منظور در نظر گرفته شده و مردم خيرخواه استان مي‌توانند وجوهات خود را به شماره حساب مذكور مربوط به بانك كشاورزي شعبه نواب شمالي واريز كنند.
انتهاي پيام/صا20/ح