عاشوراييان

نماز در خط مقدم

غروب شبي كه قرار بود عمليات والفجر مقدماتي آغاز شود، من و شهيد بنيادي به سمت خط مقدم حركت كرديم. ماشين از جاده پر پيچ و خم تاريكي مي گذشت. سكوت سنگين شب گاه با شليك توپ هاي دور مي آشفت. به ناگاه ماشين ايستاد و محمد كه راننده بود، بي آنكه چيزي بگويد آهسته بر شانه چپ جاده به نماز ايستاد.
من حيران نجواي عاشقانه اش شده بودم و محمد صورت بر خاك نهاد تمامي روحش را در گريه اي شگفت دميد. حال خوشي آن شب من و محمد و خاك را فرا گرفت، چه زيبا به التماس مي گفت:«خدايا! امشب چشم اميد ما به تو است و از تو كمك مي جوئيم و به عناياتت متوسليم. پس پذيرايمان باش اي بزرگ!» اشك هاي عاشقانه اش سجاده خاك را تر كرد. نماز و نيازش كه به پايان رسيد ماشين به حركت ادامه داد و ما رفتيم و عمليات به خوبي انجام شد.

محمد روز 27مهرماه سال 1337 در شهر قم ديده به جهان گشود. دوران كودكي را در دامان پرمهر خانواده متدينش گذراند و وارد دبستان شد. پس از گذراندن دوران راهنمايي به دروس حوزوي روي آورد. سه سال بعد به خدمت سربازي رفت اما روحش از خدمت براي طاغوت بيزار بود. با فرمان حضرت امام(ره) مبني بر فرار سربازان از محل خدمت، به صفوف مردم پيوست و ضمن تيراندازي به سمت فرماندار شيراز به قم رفت و به مبارزه با رژيم پرداخت. محمد پس از پيروزي انقلاب اسلامي ابتدا به عضويت كميته و سپس به جمع پاسداران انقلاب اسلامي پيوست. پس از شروع جنگ تحميلي به خيل مجاهدان پيوست و با داشتن مسئوليت هاي مختلف از جمله فرماندهي گردان و فرماندهي تيپ و معاونت لشكر 17 علي بن ابيطالب (ع) حماسه هاي زيادي آفريد و در عمليات هاي مختلف از جمله والفجر مقدماتي شركت كرد. سرانجام فرمانده تيپ حضرت معصومه (س) در عمليات والفجر چهار در روز 13 آبان سال 1362در سن 25سالگي در منطقه پنجوين عراق بر اثر اصابت تركش به سر و صورت، احرام خون بست و به طواف كعبه وصال رفت.