مي‌توانم مانند بازي رفت به استيل‌آذين گل بزنم؛
بيات: نبايد فاصله امتيازات صبا با تيم‌هاي پايين جدول كم شود

خبرگزاري فارس: با سابقه‌‌ترين بازيكن صباي قم گفت: مهم‌ترين هدف ما در ديدار امروز با استيل‌آذين كسب سه امتياز است زيرا نبايد فاصله امتيازات صبا با تيم‌هاي پايين جدول كم شود.

محسن بيات امروز در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در قم‌ تصريح كرد: شرايط جدول رده‌بندي ليگ برتر هفته به هفته پيچيده‌تر مي‌شود و تيم‌هايي كه در نيمه بالاي جدول رده‌بندي قرار دارند هنوز از جانب تيم‌هاي نيمه دوم جدول تهديد مي‌شوند و با توجه به موقعيتي كه در جدول ليگ برتر داريم، نبايد اجازه دهيم فاصله امتيازاتمان با حريفان پايين‌تر از خود كم شود.
وي ادامه داد: در حالي كه با سه امتياز جابه‌جايي‌هاي زيادي در جدول رده‌بندي صورت مي‌گيرد، مي‌توانيم با كسب برتري مقابل استيل‌آذين تهران در ديدار امروز بار ديگر اميدهاي خود را براي تعقيب مدعيان بيشتر كنيم اما از سوي ديگر بايد مواظب باشيم كه امتيازي از دست ندهيم كه ممكن است ساير تيم‌ها از ما سبقت بگيرند.
مدافع تيم فوتبال صباي قم كه سابقه‌اي 11 ساله در اين تيم دارد، در ادامه تاكيد كرد: در بازي امروز استيل‌آذين ممكن است از حريف هفته قبل ما نيز سر‌سخت‌تر باشد بنابراين بايد براي لحظه به لحظه اين بازي با برنامه بازي كنيم تا به هدف خود كه كسب سه امتياز است، برسيم.
وي بيان داشت:‌ از اينكه هفته گذشته به راحتي در خانه سه امتياز ارزشمند را برابر تيم فوتبال ذوب‌آهن اصفهان از دست داديم هنوز هم شوكه هستم، اما از اين دست اتفاقات در دوران بازي خود تا به حال زياد تجربه كرده‌ام ولي از بازي امروز تحولي بزرگ در تيم صبا را شاهد خواهيم بود.
بيات ابراز داشت: در چند فصل متوالي سابقه حضور در تيم فوتبال صبا را دارم و در واقع از زماني كه فوتبالم را آغاز كردم، افتخار عضويت در اين باشگاه نصيبم شده است و در اين فصل تمام تلاشم را براي موفقيت تيم به كار مي‌گيرم، ضمن اينكه با خوب و مثبت بازي كردن در تيم صباي قم براي پيشرفت بيشتر نيز تلاش مي‌كنم.
وي عنوان كرد:‌ اميدم اين است كه با اعتمادي كه كادر فني در اين فصل به من دارند، در اين بازي نيز در تركيب تيم در به ميدان بروم و تمام تلاش خودم را براي اينكه با تيم فوتبال صباي قم همانند بازي رفت سه امتياز مسابقه را به دست بياورد به كار خواهم گرفت كه مانند آن بازي نيز به استيل‌آذين گل بزنم.
گلزن صباي قم در بازي رفت با استيل‌آذين تهران خاطرنشان كرد: صباي قم در اين دوره مسابقات ليگ برتر فوتبال باشگاه‌هاي كشور با وجود بازيكناني توانمند و مطرح، تا اين هفته بايد در جايگاه بالاتري قرار مي‌گرفت اما از اين بازي قطعا هماهنگي بهتري در ميدان مسابقه نشان خواهيم داد.
تيم فوتبال صباي قم كه در حال حاضر با كسب 33 امتياز در مكان هشتم جدول رده‌بندي رقابت‌هاي ليگ برتر فوتبال باشگاه‌هاي كشور ايستاده است، در هفته هشتم مسابقات دور برگشت اين دوره ليگ برتر امروز مهمان تيم استيل‌آذين تهران است.
انتهاي پيام/آ20/ب