شهردار بوشهر:
اخلال در سيستم مالي سبب كاهش خدمات شهرداري مي‌شود

خبرگزاري فارس: شهردار بوشهر گفت: هرگونه اخلال و بر هم زدن سيستم مالي شهرداري خدمات ما را به مردم كم و در شهر اثر مي‌گذارد.

به گزارش خبرگزاري فارس از بوشهر، فضل الله توسلي چهارشنبه شب در جمع خبرنگاران اظهار داشت: بودجه شهرداري از پرداخت‌هاي مردم است و اگر اقتصاد و كار مردم رونق داشته باشد، درآمد شهرداري و امكان خدمات رساني در شهر نيز افزايش مي‌يابد.
وي افزود: اميدوارم اين آمار كه شنيده‌ام درست نباشد، اما ظاهرا 60 تا 70 درصد معوقات بانكي و اقساطي كه پرداخت نشده، مربوط به بانك‌هايي است كه از حساب شهرداري برداشت مي‌كنند.
شهردار بوشهر ادامه داد: اگر قرار است واقعا بدهي‌هاي بانكي دريافت شود، همه بدهكاران بايد بهدي خود را پرداخت كنند، سپس طرف شهرداري آمد كه موسسه‌اي عمومي بوده و خدمات آن را مردم در جمع آوري زباله، آسفالت كوچه، ساخت پارك، نگهداري قبرستان و ... مي‌بينند.
توسلي با اشاره به طلب 30 ميليارد توماني شهرداري از ادارات بوشهر تصريح كرد: مثلا اداره بندر نزديك به 4 ميليارد تومان به ما بدهي دارد يا بانك‌ها و دستگاه‌هاي اجرايي بابت تخلفات ساختماني بايد مبالغ ميلياردي را پرداخت كنند اما امروز و فردا مي‌كنند.
وي ادامه داد: اما تا آنجا كه امكان داشته با بدهكاران از راه تعامل جلو رفته‌ايم، ولي درست نيست شهرداري تا اين اندازه مظلوم واقع شده و به صورت بي‌رحمانه از حساب‌هاي مان برداشت شود.
شهردار بوشهر با اينكه براي پول‌هايي كه بانك ملي بابت وام 10 سال پيش از حساب شهرداري برمي‌دارد، به مردم قول داده و برنامه تعريف كرده‌ايم، اظهار داشت: فكر نمي‌كنم بانك ملي بدهكاري بهتر از ما ديده باشد، چراكه حاضر شديم سند ترمينال مسافربري بوشهر كه 25 ميليارد تومان مي‌ارزد را به اسم آنها كنيم، اما قبول نكردند و از حساب‌هاي شهرداري برداشت مي‌كنند.
توسلي اضافه كرد: هرچند قوانين زيادي براي مقابله به مثل با بانك و برخورد‌هاي تند با ادارات بدهكار داريم اما تلاش كرده‌ايم از راه تعامل و مذاكره مسائل را حل و شهر را دچار چالش نكنيم.
وي افزود: به بانك‌ها مي‌گوييم برداشت از حساب شهرداري آن هم در آستانه پايان سال كار درستي نيست و ما را با مشكل مواجه مي‌كند، ضمن اينكه هشدار مي‌دهيم هرگونه اخلال و بي نظمي در سيتسم مالي شهرداري خدمات دهي ما به مردم شهر را كم مي‌كند.
وي گفت: در حالي كه انتظار داريم گمرك و بندر خود را بخشي از شهر بدانند و به توسعه آن كمك كنند، اما مي‌بينيم كه كارمندان منازل سازماني گمرك درخواست ايجاد فضاي سبز توسط شهرداري دارند كه اگر امكانات بيشتري در اختيارمان بود اين كار را انجام مي‌داديم.
انتهاي پيام/خ20/ح