سرمربي تيم هيئت واليبال كرمان:
بازيكنان واليبال كرمان برابر سايپا در اوج آمادگي بودند

خبرگزاري فارس: سرمربي تيم هيئت واليبال كرمان گفت: بازيكنان ما براي بازي برابر سايپا در اوج آمادگي بودند و قبل از بازي نتيجه پيروزي سه بر صفر را پيش‌بيني كرده بودم.

به گزارش خبرگزاري فارس از كرمان، ناصر شهنازي چهارشنبه شب پس از پيروزي حساس تيمش برابر سايپاي البرز در سالن تربيت كرمان در جمع خبرنگاران اظهار داشت: بازي خوبي بود و ما مي‌دانستيم كه مي‌توانيم اين تيم را در كرمان شكست دهيم.
وي با اشاره به واگذاري بازي در مرحله نخست توسط بازيكنان تيمش افزود: بازي در مرحله نخست تنها بر اثر بار روحي و رواني ناشي از بازي مقابل تيم نخست جدول اينگونه رقم خورد و ما بازي‌هاي اخير ساپيا را به خوبي آناليز كرده و از قدرتمندي آنها اطلاع داشتيم.
سرمربي هيئت واليبال كرمان بيان داشت: سايپا تيم نخست جدول است و آنها در دور برگشت شكستي نداشتند و طبيعي بود كه در مرحله نخست به اين دليل بار روحي و رواني زيادي به تيم ما تحميل كنند، اما با پايان يافتن اين مرحله اين فشار روحي نيز از روي بازيكنان ما برداشته شد.
شهنازي تصريح كرد: بازيكنان ما در اوج آمادگي بودند و قبل از بازي نتيجه پيروزي سه بر صفر را پيش‌بيني كرده بودم، اما با توجه به شرايط بازي نتيجه سه بر يك شد و در هر صورت از اين پيروزي و تلاش بسيار خوب بازيكنان تيم خوشحال و راضي هستم.
وي با اشاره به خلأ يك بازيكن در پست پشت خط زن گفت: خوشحالم يك بازيكن بومي به نام محمدجواد جعفري توانسته در دو بازي اخير در اين قسمت زمين خوش بدرخشد و به تيم كمك كند؛ اين بازيكن در بازي امروز توانست عملكرد خوبي از خود به نمايش گذارد.
شهنازي با بيان اينكه نمي‌دانم چرا داماش گيلان مسابقه امروز خود را واگذار كرده است، اظهار داشت: اگر داماش به نسبت ديدار دور رفت برابر ما مقابل همه تيم‌ها بازي مي‌كرد، هيچ تيمي نمي‌توانست بيشتر از 15 پوئن را كسب كند، اما با توجه به شكست اين تيم اكنون يزدي‌ها نيز به جمع مدعيان پيوسته‌اند.
سرمربي هيئت واليبال كرمان با بيان اينكه اين مسئله كار را براي ما بسيار سخت كرده است، افزود: همه تيم‌ها برابر هيئت كرمان بازي خوبي از خود به نمايش مي‌گذارند و براي انجام بهترين بازي تلاش مي‌كنند.
شهنازي تصريح كرد: بازيكنان ما فشار بسيار زيادي را تحمل مي‌كنند و به معناي واقعي از خودگذشتگي دارند و ما امروز با اتكا به كار گروهي بسيار خوب توانستيم يكي از بهترين‌هاي واليبال كشور را شكست دهيم.
وي در زمينه قرار گرفتن رضا صفايي بازيكن سابق هيئت كرمان كه در ميانه راه اين فصل از مسابقات به تيم سايپا پيوست، بيان داشت: همه چيز پول نيست، رضا صفايي مي‌توانست با حضور در كرمان به تيم كمك زيادي كند، اما نمي‌دانم اين شيطنت از كجا و از سوي چه كساني آغاز شد.
شهنازي خاطرنشان كرد: آن اشخاصي كه از سوي باشگاه سايپا صفايي را وسوسه كرده بودند، ديدند كه چگونه برابر اتحاد و هماهنگي تيم كرمان دست‌هاي خود را به علامت تسليم و شكست بالا بردند.
وي اظهار داشت: در دور برگشت مديريت نقش زيادي در موفقيت تيم دارد و مديريت بايد با صعه صدر به عنوان يك حامي در كنار تيم باشد؛ من از روز نخست حضور در كرمان گفته‌ام كه براي خدمت به واليبال كرمان و مردم اين شهر به اينجا آمده‌ام و اين تيم و بازيكنانش نيازمند حمايت و تشويق هستند.
انتهاي پيام/ز20/ع